NikolaTesla Unplugged

NikolaTesla Unplugged har vunnet atskillige priser for innovasjon, design og funksjonalitet. Modellen tar estetikken til et høyere nivå når den flotte induksjonsplatetoppen tilføres integrert kjøkken-ventilator og analoge betjeningsknapper som gir en mer intuitiv følelse. Det er en lekker detalj som bare forfiner produktets uttrykk, og gir en enkel betjening – noe som garanterer en god opplevelse under matlagingen.

NikolaTesla Unplugged

Galileo Smart BK 600 - Kombi løsning med integrert vifte i kokeseksjon med maksimal yteevne på hele 8,8 m/s.

NikolaTesla Fit 3Z – en verdensnyhet

NikolaTesla Fit 3Z er verdens første tre-soners induksjonsplatetopp på bare 60 centimeter med integrert kjøkkenventilator. Selv om den kun er 60 centimeter, så er det tenkt på alle de smarte detaljene. For eksempel får man et ekstra stort kokeområde, designet til alle som nekter å gå på kompromiss med stil og komfort når det handler om innredning og matlaging.

NikolaTesla Fit 3Z
NikolaTesla Alpha

Få en fleksibel installasjon med NikolaTesla Alpha

En av våre spennende nyheter er NikolaTesla Alpha fra italienske Elica. Modellen passer perfekt inn i langt størstedelen av de skandinaviske kjøkkenene, og det er garantert høy kvalitet, utsugning og induksjonsytelse. Modellen er designet til enkelt å bli installert i modeller på både 80 cm og 90 cm etter ønske. Den 78 cm brede overflaten passer problemfritt inn i ethvert kjøkkendesign.

NikolaTesla Switch Glow – enkel, intuitiv og fylt med smarte funksjoner

NikolaTesla Switch Glow er designet af italienske Fabrizio Crisà, som står bag en lang række
banebrydende aspiration hobs fra Elica. Med NikolaTesla Switch Glow er der tale om en elegant løsning, med hvidt displaylys, som kan tilpasses de nordiske køkkener i både ydeevne og stil.

NikolaTesla Switch Glow

Udine - Veggmontert hette, skråstilt. Finish: Grey stone

Phantom Mini – perfekt til det lille kjøkkenet

Phantom Mini er særdeles velegnet til små rom da den kan installeres i et 60 cm kabinett. Modellen kommer med kulfri motor, total black glas/svart aluminium med rett kant. Den finnes i en versjon for avtrekk, og en for resirkulasjon. Modellen har maksimal yteevne på hele 10,6 m/s, lavt lydnivå på 62/63 dB(A) med maks., og kombinert med en god brukerflate og et tidløst elegant design

Phantom mini
NikolaTesla Fit XL

NikolaTesla Fit XL

NikolaTesla Fit XL er en prisvinnende kombinasjonsløsning med integrert kjøkkenventilator i
kokeseksjonen. Med maksimal yteevne på hele 5,1 m/s, lavt lydnivå på 61 dB(A) med maksimal sugestyrke, kombinert med en god brukerflate og et tidløst design er NikolaTesla Fit XL et bra valg til ditt kjøkken. XLmodellen passer også i et 80 cm kabinett.

Udine

Den skråstillet Udine finnes i en 60- og en 80-utgave i Stone, Grey stone (vist på bilde) og Black stone med svart kabinett og skorstein. Den kommer med en kulfri motor. Kjøkkenventilatoren har et lavt lydnivå på 61 dB(A) ved maksimal sugestyrke, og den er energiklasse A++. Da fronten er laget av naturmateriale kan fargenyansene og sammensetningen variere.

Udine

Prime flow®-system

Prime flow® - Aldri vært enklere

EICO introduserer den mest optimale løsningen, nemlig det flunkende nye patenterte Prime flow®-system. Installasjonen av Prime flow® kan nesten ikke være enklere. Trykk. Klikk. Ferdig – enklere blir det ikke. Systemet samles helt uten bruk av verktøy, silikon eller tape. Systemet gir mange muligheter for plassbesparende installasjon.

Prime flow
CC NO

Ta en sniktitt på de nye produktene i 2023-katalogen her

Se online katalogen

Last ned PDF-introduksjon på utvalgte nyheter 2023

Last ned PDF
NB news 2023