07/12/2023

5 ting du skal overveie før du velger ny kjøkkenventilator

Når du skal velge kjøkkenventilator til ditt kjøkken, er det et hav av muligheter. Derfor er det viktig at du gjør deg noen overveielser innen kjøpet.

Ceiling Stripe

Hva er eksempelvis dine krav til kjøkkenventilatoren? Har du spesifikke ønsker til modell, type, farge eller noe helt annet? Du skal også gjøre deg overveielser om hvor din kjøkkenventilator skal plasseres – det er nemlig ikke likegyldig i forhold til hvilke modeller du kan velge mellom. Det er også en god idé å måle størrelsen på din platetopp – du skal jo være sikker på at du får den kjøkkenventilatoren som passer best til ditt kjøkken.

Alt avhengig av om du har et lukket kjøkken, eller om ventilatoren skal plasseres i en åpen kjøkkenløsning, så bør du også overveie støynivå. Som vi skrev i starten – det er mange forskjellige typer av ventilatorer å velge mellom – det gjelder også når vi snakker pris og kvalitet. Overvei derfor om pris og kvalitet henger sammen med forventningene dine. Undersøk markedet, og dra ut og se på de kjøkkenventilatorene som du overveier. Du finner nærmeste forhandler under hvert produkt på vår hjemmeside.  

Du kan starte jakten på din nye kjøkkenventilator her