09/05/2022

Gjør hjemmet klart til høsten med ny kjøkkenventilator

Høsten er så smått på vei, og vi kan se frem til kortere og mørkere dager. Høsten er for mange forbundet med hjemmekos. Det er her vi, etter flere måneder hvor utelivet har vært omdreiningspunktet, for alvor rykker innendørs.

Frame

Fokus på hjemmet har for mange ikke vært i høysetet over sommeren. Men med høstens inntog spre lysten seg til å skape fornyelse, hygge og nærvær innendørs.

Fornyelse trenger ikke å koste kassen

Kanskje er det den friske luften, de friske minnene fra ferien eller bare det å tilbringe mer tid innenfor de fire veggene som gjør at mange gjentenker innredningen av deres hjem etter en sommerperiode. Mange tror feilaktig at en ny kjøkkenventilator er forbeholdt totalrenoveringer eller et nybygget kjøkken eller hus. Det trenger det slett ikke å være. Faktisk kan det å bytte ut enkelte deler i ditt hjem være med på å gjøre en kjempe forskjell. I langt de fleste tilfellene er det små justeringer som er med på å gi ditt hjem personlighet, og det som forteller historien om hvem du/dere er.

Alt etter valg av modell sammenliknet med hvilken kjøkkenventilatorløsning du kommer fra, så vil det selvsagt være forskjell på hvor mye praktisk som skal ordnes i forbindelse med utskiftningen.

Hva er trenden akkurat nå?

EICO har fokus på å levere mange forskjellige kjøkkenventilatorløsninger – et område hvor vi er markedsleder med vår mere en 40 års erfaring. Vi tør derfor godt love at du i vårt sortiment kan finne en kjøkkenventilator som passer inn i din stil og til din lommebok.

Vi har samlet en rekke kjøkkenventilatorer som alle er populære blant forbrukerne akkurat nå.

Den vertikale kjøkkenventilatoren

Flere og flere har fått øynene opp for hvorfor den vertikale kjøkkenventilatoren er en smart løsning i kjøkkenet. Med EicoE35 får du ikke bare en lekker kjøkkenventilator i matt svart glass, du får også en meget smal kjøkkenventilator som gir ekstra arbeidsrom foran når du skal lage mat. Med en dybde på bare 31,5 cm er Eicoe35 ikke bare superflott, men også praktisk – og sist, men ikke minst vil den pynte i ethvert kjøkken.

Les mer om vår populære modell EicoE35 her 

Den personlige kjøkkenventilatoren

Det personlige valget kan være mange ting. Det som din nabo elsker høyere enn noe annet kan være det styggeste du noen gang har sett. Og flaks er det – for det er jo det som skaper de personlige rommene og stilene.

Er du til smarte, nye løsninger, så kunne vi tidligere på året presentere den vegghengte Q-BIC kjøkkenventilator med intern motor.

- Med Q-BIC har vi tilføyet en unik kjøkkenventilator som med sitt annerledes design vil være med på å skape det personlige kjøkkenet ute hos forbrukerne. Q-BIC er ikke bare en kjøkkenventilator, men det er også en hylle og et møbel i rommet. Med en dybde på 40 centimeter er det rikelig med plass til å kokkerere foran kjøkkenventilatoren, forteller Niels Poulsen, salgsdirektør i EICO.

Les mer om vår populære modell Q-BIC her

Den wirehengte kjøkkenventilatoren

En annen lekker mulighet er de wirehengte kjøkkenventilatorene. Her er Beat et godt bud da den både gir en moderne twist, samtidig med at den kan sette litt kulør på innredningen.

- Beat har et strømlinjet utseende, og bidrar i aller høyeste grad til en uformell eleganse som forsterkes av muligheten for fire trendy fargevarianter – mat svart, mat hvit, mat mørkegrå og mat pulverblå. Beat gir et lekkert preg og en personlig touch i kjøkkenet, og føyer seg inn i rekken av andre trendy kjøkkenventilatorer hvor produsentene er begynt å leke mer med fargepaletten enn vi hittil har sett, uttaler Niels Poulsen, CSO i EICO.

Er du til wirehengte kjøkkenventilatorer, så er det også verdt å sjekke disse modellene: Iris, Seashell, Édith, Shining, Interstellar, Ballerina, Square,  eller Luna

Den integrerte kjøkkenventilatoren

Du kan også få integrert din kjøkkenventilator i enten et kjøkkenelement eller direkte i induksjonsplatetoppen, eller den kan monteres i taket for en elegant og moderne løsning. Det er en smart måte å skape litt ekstra frirom i kjøkkenet, samt et rent og harmonisk uttrykk som ikke forstyrrer øyet.

Her kan du se hele kategorien hvor det gjemmer seg mange, spennende løsninger