03/28/2022

Phantom Premium: Ny dansk-designet platetopp med spesifikasjoner i toppklasse

Phantom er EICOs egen serie av platetopper med integrert ventilator som mange kanskje kjenner som kjøkkenventilator og induksjonsplatetopp i ett produkt. I utviklingen av Phantom Premium har det vært viktig at platetoppen er elegant og estetisk, samtidig som at teknologien bak er på høyeste nivå.

Phantom Premium

Derfor er det også utelukkende benyttet de beste av de beste komponentene når man ser på teknologi, glass og fabrikasjon – selvsagt pakket inn i dansk design.

En spennende konkurrent til A-merkevarer

«Ser vi på Phantom Premium, består den av en platetopp-teknologi fra tyske EGO, og en motor fra tyske Ebmpapst. Ebmpapst leverer blant annet høykvalitets-motorer til A-merkevarer. Det samme gjør seg gjeldende for EGO som står bak elektronikken i mange A-merkevarer-produkter. Vi har med andre ord valgt det beste av det beste når det kommer til tysk kvalitet og kunnskap. Det flotte svarte glasset er produsert i Frankrike. Her har kvaliteten vært i høysetet, og vi har igjen samarbeidet med en produsent som også leverer A-merkevarer», uttaler Niels Poulsen, CSO i EICO.

Detaljene i sentrum

Den nye gutten i klassen, Phantom Premium, er også litt av en genistrek hvis vi selv skal si det. Derfor leverer Phantom Premium selvsagt også maksimal ytelse på hele 6,2 m/s, har god brukerflate, er meget støysvak med et lydnivå på bare 58dB(A) på høyeste normal effekt, og ikke minst laget i et tidløst design som vil forskjønne de skandinaviske kjøkkenene i årene fremover.

Hos EICO er det også de små detaljene som teller. Derfor har vi tilføyet en ekstra lekker detalj til vår ventilatorplatetopp. Som noe helt spesielt har vår Phantom Premium hvitt displaylys i motsetning til det røde lyset som mange kanskje kjenner fra andre ventilatorplatetopper i markedet. Dette gir et stilrent uttrykk og en lekker detalj i ditt kjøkken, slik at displaylyset på Phantom Premium matcher displayet i ovnen.

Med og uten «Frame»

Den nye Phantom Premium leveres i to forskjellig design – med og uten svart aluminiums-ramme på begge sider av platetoppens glass. Prisen er den samme, uansett om du velger med eller uten den svarte aluminiums-rammen. Begge modeller leveres selvsagt både som resirkulasjonsmodell eller avtrekksmodell. Det medfølger resirkulasjons-kitt inklusive keramiske filtre til resirkulasjonsmodellen – og dermed er det ikke behov for å kjøpe ytterlig tilbehør.

Du kan se nærmere på den nye modellen hos en lang rekke hvitevarebutikker og kjøkkenbutikker. Du finner nærmest forhandler under de forskjellige Phantom-produktene på vår hjemmeside.

EICO har nå ti forskjellige Phantom-modeller i sortimentet sitt. Du kan se den nye modellen, Phantom Premium, og de andre modellene her.