05/17/2023

Slik finner du den perfekte kjøkkenventilatoren

Overveier du å kjøpe ny kjøkkenventilator, bør du finne den typen og modellen som passer perfekt til nettopp ditt kjøkken. Se hele guiden her.

NikolaTesla Libra

Den helt riktige kjøkkenventilatorløsningen kan gjøre stor nytte i ditt kjøkken. For det første sørger den for ren og frisk luft og et deilig inneklima. For det andre bidrar den til å løfte kjøkkendesignet og elegansen til nye høyder.

650 forskjellige kjøkkenventilatorer

EICO tilbyr mer enn 650 forskjellige kjøkkenventilatorer, og det kan kanskje i utgangspunktet gjøre valget litt komplisert dersom du «bare leter etter en ny ventilator». Heldigvis er det hjelp å hente slik at du får innsnevret valgmulighetene dine til den modellen som passer aller best til ditt kjøkken – og dine preferanser.

Overordnet skal du ta stilling til om du ønsker en integrert ventilator (i eksempelvis taket eller bord), en veggmontert ventilator, en fritthengende ventilator eller en mindre ventilator.

Integrerte ventilatorer

Med en integrert ventilator får du en diskré løsning som ikke stjeler fokus fra andre elementer i kjøkkenet. EICO tilbyr både integrerte ventilatorer som er bygget inn i selve induksjonsplatetoppen, i et kjøkkenelement eller i taket. De platetoppintegrerte ventilatorene representerer en banebrytende og unik downdraft-teknologi som sørger for at em og os suges nedover i selve platetoppen.

Se alle integrerte kjøkkenventilatorer her

Veggmonterte ventilatorer

En vegghengt ventilator er en perfekt løsning til deg som ønsker et kjøkken med et skarpt og markant uttrykk. Disse løsningene kommer hovedsakelig som vanlige vegghengte modeller eller som skråstilte ventilatorer. Begge typer representerer modeller som inngår som et spennende designelement, og som fanger øyet og gir kjøkkenet kant.

Se alle vegghengte ventilatorer her

Fritthengende kjøkkenventilator

En fritthengende ventilator gir deg mulighet til å leke med kjøkkendesignet, og tilføre et flott skulpturelt element til ditt kjøkken. De fritthengende ventilatorene kommer i to forskjellige typer. For det første kan du velge en wirehengt modell, noe som betyr at kjøkkenventilatoren henger i tynne wiretråder. Det er også mulig å velge en modell hvor ventilatoren i sin helhet henger ned fra taket. Også det gir en kjøkkenventilatorløsning som fungerer som et ekstra designmessig krydder til kjøkkenet.

Se alle fritthengende ventilatorer her

Uttrekks-kjøkkenventilatorer (små ventilatorer)

Har du et mindre kjøkken med begrenset plass, så har du behov for en plassvennlig løsning som ikke fyller hele rommet. Du kan i tillegg nøyes med en modell med mindre kapasitet fordi mengden av os og damp er begrenset. Med en liten kjøkkenventilator skaper du dessuten en løsning som ikke stjeler oppmerksomhet fra andre elementer i kjøkkenet.

Se alle de mindre ventilatorene her 

Valget er ditt, men uansett hvilken kjøkkenventilator du går etter, kan du være helt trygg på at du med en EICO-modell får kombinert både eleganse og funksjonalitet på unik vis.

Se de mer enn 650 forskjellige kjøkkenventilatorløsningene fra EICO her