02/19/2021

SuperPlat – når kjøkkenventilatoren blir "hovedpersonen" i kjøkkenet

Den nyutviklede og særdeles effektive kjøkkenventilatoren fra italienske Elica, SuperPlat, har allerede vunnet en fornem sølvmedalje i internasjonal designkonkurranse.

Super Plat

Den nyutviklede og særdeles effektive kjøkkenventilatoren fra italienske Elica, SuperPlat, har allerede vunnet en fornem sølvmedalje i internasjonal designkonkurranse.

SuperPlat er en ny prisbelønnet vegghengt ventilator fra Elica som med sitt strømlinjede og moderne design bidrar til et flott og stilrent kjøkken. Ventilatoren er nettopp tildelt en sølvmedalje i International Design Awards, IDA innen kategorien «kjøkkenmaskiner».

Kjøkkenets midtpunkt

SuperPlat en særdeles effektiv ventilator med en veldig bra sugeevne.

- Ventilatoren har kantsug, noe som betyr at hele frontoverflaten utnyttes til utsugingen. Det gir en fantastisk sugekapasitet som på effektiv vis sørger for ren og frisk luft i kjøkkenet. I tillegg hertil har ventilatoren et strømlinjet og elegant design som gjør den til et naturlig midtpunkt i kjøkkenet, noe som designprisen fra IDA underbygger, uttaler Kenneth Brynli, salgssjef i EICO Norge.

SuperPlat fungerer godt mellom veggskap, men fremstår også flott som en enkeltstående enhet. Ventilatoren er designet av italienske Fabrizio Crisà, og kommer i to versjoner: svart glass eller grått glass. Begge varianter er 90 centimeter brede, og har i tillegg frontgitre i aluminium samt støpejerns-utseende.

Støysvak kjøkkenventilator med ny teknologi

Takket være den unike Comfort Silence-teknologi, er SuperPlat en særdeles støysvak kjøkkenventilator – selv ved de høyeste hastighetene. I tillegg er den utstyrt med en lysdemper som gjør det mulig å justere lysintensiteten.

Brukeropplevelsen er ytterligere forsterket via teknologien «ElicaConnect». Via en app er det mulig å styre ventilatorens funksjoner samt å overvåke en rekke funksjonaliteter.

Se produktet her