11/10/2022

Er kjøkkenet ditt klar til julematen?

Er det en tid på året hvor kjøkkenet skal stå sin prøve, så er det når julematen skal tilberedes. Her det altavgjørende for resultatet at du har det rette utstyret og god plass. Her kan problemer med at ovnen er for liten, eller at det er for lite plass på platetoppen til alle gryter enkelt oppstå.

Vestfrost

Er dette året hvor du en gang for alle skal endre den situasjonen, slik at du fremover kan nyte å tilberede julematen under optimale forhold?

Innbyggingsovnen til juleribben

Julen kan bli så mye enklere med den rette innbyggingsovnen. La ovnen din gjøre jobben for deg. For noen er en ovn bare en ovn. Hos EICO vet vi bedre. Ovnen din skal ikke bare kunne varme. Den skal være konstruert perfekt med forståelse for matlagingens mange fasetter. Den skal være enkel å håndtere med enkle funksjoner, slik at du sparer tid og energi i kjøkkenet. Med den rette innbyggingsovnen slipper du for stress og mas, og kan i stedet nyte et glass vin sammen med familien, mens innbyggingsovnen gjør jobben for deg. Det er da til å komme i julestemning av.

Du finner et overblikk over våre innbyggingsovner her

Platetoppen til resten av den lekre julematen

Det kan enkelt bli trangt på platetoppen når julematen skal tilberedes. Sjelden har man gang i så mange forskjellige gryter og panner på en gang.

Vi har platetopper som matsjer enhver smak. Uansett om du er til keramisk platetopp, induksjonsplatetopp eller platetopp med kjøkkenventilator, så har vi modeller som kan matche dine behov og ønsker til størrelse.

Du kan få det fulle overblikket over våre platetopper her

Tilbake til virkeligheten

Når virkeligheten rammer etter juleaften, og det igjen skal lages mat i innbyggingsovnen, så er det ikke helt uvesentlig med en god omgang rengjøring.  Det har vi selvsagt også tenkt på. Derfor har vi laget en trinn-for-trinn-guide til hvordan du rengjør innbyggingsovnen din.

Du finner guiden til en ren innbyggingsovn her