08/17/2022

Slik velger du den riktige kjøleskaps-typen

Hvor ofte tenker du på ditt kjøleskap? Sikkert ikke så veldig ofte? Men noe som med garanti kan få deg til å tenke på kjøleskap – og ikke minst forskjellige typer – er når ditt gamle kjøleskap har gått i stykker.

VC 11186 X Vestfrost

Her i EICO har vi en rekke forskjellige kjøleskapsløsninger fra velrennomerte Vestfrost. Vi har helt sikkert også et som matcher dine behov.

Velg riktig første gang

Du vil raskt finne ut at et kjøleskap ikke bare er et kjøleskap. Du skal ta stilling til forskjellige ting når du anskaffer deg et nytt. Vårt sortiment fra Vestfrost byr både på frittstående og integrerte kjøleskap i forskjellige størrelser.

Det frittstående kjøleskapet

Et frittstående kjøleskap er, som navnet antyder, frittstående. Det betyr at det kan stå presis der hvor du har lyst og plass i ditt kjøkken. Et frittstående kjøleskap har både front- og sidebekledninger, noe som gjør at det er pent uansett hvilken vinkel du ser det fra.

Det integrerte kjøleskapet

Et integrert kjøleskap er et kjøleskap uten frontbekledning. Det vil si et kjøleskap som er skapt til å bli skjult bak en skapdør slik at det går i ett med resten av ditt kjøkken. Det er derfor viktig at du vet hvilket kjøleskap du skal ha når du bestiller skapdører til ditt kjøkken.

Er ditt kjøleskap gått i stykker, eller er det kanskje bare tid til å få et mer energivennlig kjøleskap?

Se vårt utvalg av Vestfrost-kjøleskap her.