12/19/2022

Hvordan velger du det perfekte vinskapet?

Hvordan finner du det vinskapet som er optimalt i forhold til dine behov? Og hvilke forhold bør du være spesielt oppmerksom på før du beslutter deg endelig.

Vestfrost

Har du besluttet deg for å anskaffe et vinskap? I så fall bør du selvsagt velge et vinskap som passer perfekt til deg. Men hvordan gjør du det?

Fire essensielle faktorer

Fire faktorer er med på å avgjøre hvilket vinskap som passer best til dine behov og dit hjem: Utseende, størrelse, plassering samt valg av temperatursoner.

Utseende

Hva man tenker om selve utseendet av vinskapet, er selvsagt av subjektiv karakter. Ønsker du et mindre og diskre vinskap, eller vil du heller ha en større modell som får en mer dominerende rolle i eksempelvis kjøkkenet?

Vinskapene leveres med tonede eller gjennomsiktige glassdører, men med mulighet til å velge mellom lyse, sølvfargede eller svarte frontlister. I tillegg er det en rekke valgmuligheter med henblikk på hvordan du ønsker at dørhåndtaket skal se ut.

Størrelse

Størrelsen i forhold til hvor mange vinflasker du har behov for å oppbevare, er selvsagt også en avgjørende faktor. Vinskapene fra Vestfrost fås både som små skap med plass til 24 flasker – og som store skap hvor du kan lagre intet mindre enn 197 flasker med edle dråper.

I tillegg kan det være smart å vurdere om man ønsker et smalt eller et bredt skap – og om det skal være høyt eller lavt.

Plassering

Plasseringen av vinskapet er enda en faktor du bør ta stilling til. Her er et av de viktigste forholdene du bør tenke på, om vinskapet skal stå fritt opp langs en vegg, om det skal bygges inn i kjøkkenelementene eller om du ønsker flere vinskap som kan plasseres side-by-side.

Valget er ditt – finn ditt favorittvinskap her 

Temperatursoner

Antallet av temperatursoner i vinskapet er også et forhold du bør ta høyde for når du er på jakt etter et vinskap. Vestfrost-skapene fås både som monosone, to-sone og flersone – og det har stor betydning for hvor mange ulike vintyper du har mulighet til å oppbevare i ditt skap.

Les mer om vinskapenes temperatursoner