11/10/2022

Slik oppbevarer du julevinen med Vestfrost

Nå kan du få en ting mindre å stresse over til jul – høres ikke det bra ut? Med et vinskap fra velrennomerte Vestfrost trenger du ikke å tenke over om julevinen har den rette temperaturen.

Vestfrost

Med et vinskap fra velrennomerte Vestfrost trenger du ikke å tenke over om julevinen har den rette temperaturen. Du skal bare sørge for å velge ut den helt perfekte vinen til julematen, og legge den i ditt kjøleskap når du kommer hjem. Så er den klar til servering når julematen kommer på bordet – enklere blir det nesten ikke.

Hvorfor er et Vestfrost-vinskap en god idé?

For det første er det vanskelig å slå erfaring. Er det noe Vestfrost har, så er det erfaring i å produsere vinskap – faktisk mer enn 25 års erfaring.

Det begynte med vinskap produsert primært til gourmetrestauranter, vinhandlere og profesjonelle samlere som alle stilte høye krav til det miljøet vinen oppbevares i.  

Etterfølgende er antallet av pasjonerte vinentusiaster vokst, og interessen for korrekt oppbevaring og servering er steget. Derfor er Vestfrosts profesjonelle vinskap nå flyttet inn i de private boligene. Vestfrost er den eneste leverandøren som både designer, utvikler og produserer vinskap i Danmark.

 Les også våre 7 gode grunner til å velge et vinskap her

Mange valgmuligheter

Vinskapene fra Vestfrost sikrer optimale temperaturer for din vin. Og nettopp det gir deg og dine gjester mulighet for å nyte en veltemperert vin. De store vinskapene fra Vestfrost er danskproduserte, og disse nye og moderne skapene rommer mange flasker vin, og er både energiriktige og meget støysvake. Med varierende høyder og avanserte teknikker kan Vestfrost vinskap integreres i de fleste kjøkkenene. Skapet kan stå fritt opp langs en vegg, bygges inn mellom kjøkkenelementer eller stå side-by-side med andre vinskap eller kanskje en display cooler?

Les mer om den smarte side-by-side løsningen med et vinskap og en MFG95 display cooler fra Vestfrost her

Vår kolleksjon av Vestfrost vinskap er omfattende, og gir deg mulighet til å velge slik at dine personlige ønsker til design og egenskaper tilgodeses.

Se hele vårt sortiment her