05/24/2022

Unike vinkjøleskap fra Vestfrost

Hos EICO får du tilgang på en unik og særdeles lekker portefølje av kvalitets-vinkjøleskap fra velrennomerte Vestfrost.

Drømmer du om et unikt og lekkert vinkjøleskap som både gir ditt hjem det «lille ekstra», samtidig som du får mulighet til å oppbevare vinen helt korrekt?

Så bør du se nærmere på de mange lekre vinkjøleskapene som EICO tilbyr fra velrennomerte Vestfrost. Vestfrost har 25 års erfaring med design, utvikling og produksjon av kvalitets-vinkjøleskap i Danmark.

Se alle de lekre Vestfrost-vinkjøleskap 

Vinkjøleskap til den «vanlige forbrukeren»

Tidligere var vinkjøleskap en «spesialitet» forbeholdt restauranter og kunnskapsrike vinentusiaster. Slik er det imidlertid ikke lenger.

- Antallet av pasjonerte vinentusiaster er vokst de seneste 25 årene, og det har bidratt til at etterspørselen etter vinkjøleskap har vokst markant. Det er ikke lenger bare samlere av dyr årgangsvin som finner gleden i å oppbevare vinen optimalt, men også «menigmann» som setter pris på gode dråper i glasset og litt hverdagsluksus. Vinkjøleskapene fra Vestfrost representerer noen produkter som vi er utrolig stolte av og gleder oss over å tilby den vanlige forbrukeren, forteller Kenneth Brynli, salgssjef i EICO.

I tillegg til «lekkerhetsfaktoren» i å ha et vinkjøleskap er det en lang rekke positive effekter ved å oppbevare vinen i et vinkjøleskap. Du oppnår nemlig et enda bedre miljø for vinflaskene enn i en vinkjeller da vinkjøleskapet beskytter vinen mot både temperatursvingninger, rystelser, UV-stråling og smakspåvirkning fra andre ting. Dermed sikrer du at vinen modnes korrekt, og i tillegg har din vin alltid den riktige serveringstemperaturen.

19 forskjellige vinkjøleskap

Alle vinkjøleskap fra Vestfrost er produsert i høy kvalitet og et enkelt og stilrent design. Med ikke mindre enn 19 ulike skap er det også stor mulighet for å få en modell som passer presis til dine ønsker.

De 19 skap har plass til alt mellom 24 og 197 flasker vin, og med en prisrange fra NOK 12.995 til 36.995 er det altså i aller høyeste grad mulig å finne en type som passer både til behov og lommebok.

Se alle de lekre Vestfrost-vinkjøleskap