06/21/2022

Vinkjøleskap: Velg ubehandlede trehyller

Drømmer du om et vinkjøleskap? Så velg riktig fra start, og sørg for at du også velger den rette innmaten til vinkjøleskapet.

Alle vet at det ikke bare er det ytre som teller. Og det gjelder selvsagt også når du går med kjøpstanker i forhold til et vinkjøleskap. For selv om det umiddelbart er de ytre rammene som rent estetisk betyr mest, så kan det godt betale seg å ta en kikk innenfor i vinkjøleskapet.

Lekker fornemmelse av vinkjeller

Samtlige vinkjøleskap fra Vestfrost inneholder hyller i ubehandlet eik. Det ubehandlede treet i hyllene hindrer uønskede smakspåvirkninger av vinen, eksempelvis fra lakkbehandling. Det dreier seg selvsagt både om standardhyllene, presentasjonshyllene og showhyllene i vinkjøleskapene. Vær også oppmerksom på at det er mulig å kjøpe ekstra hyller til ditt vinkjøleskap dersom du har behov for det.

I tillegg til de umiddelbare positive effektene av de ubehandlede eiketrehyllene, forsterker trehyllene også det estetiske helhetsinntrykket, samtidig som det gir deg den helt rette og lekre fornemmelsen av «vinkjeller» i ditt vinkjøleskap.

Velg din Vestfrost-modell her