09/29/2023

WFG45 – litt hverdagsluksus din vin vil takke deg for

EICOs sortiment av vinskap fra Vestfrost byr på mange forskjellige størrelser. Tar vi eksempelvis WFG 45, er det snakk om et mindre vinskap hvor det er plass til 44 flasker.

WFG 45

Hos EICO får du tilgang på en unik og særdeles lekker portefølje av kvalitets-vinskap fra velrennomerte Vestfrost. Med varierende høyder, og med avanserte teknikker, kan Vestfrost vinskap integreres i de fleste kjøkkenene. Skapet kan stå fritt opp langs en vegg, eller bygges inn mellom kjøkkenelementer.

Ting du skal overveie før du kjøper vinskap:

  1. Hvorfor skal du overveie et vinskap?
  2. Hvor skal vinskapet plasseres?
  3. Hvor mange flasker er det plass til i vinskapet – og hva har du behov for?

Overveielsene omkring et vinskap fra Vestfrost

Vestfrost har stor erfaring med å produsere vinskap, og ut over å basere seg på en lang og solid erfaring, er vinskapene i tillegg grundig testet av restaurantbransjen. Vinskapene har i tillegg en lang rekke unike funksjonaliteter som beskytter og oppbevarer din vinsamling optimalt.  

Dersom du kjøper et vinskap, sikrer du helt overordnet et optimalt mikroklima for din vin som også tilsvarer klimaet i vinprodusentens vinkjeller. Du beskytter vinen mot både temperatursvingninger, rystelser, UV-stråling og smakspåvirkning fra andre ting – og du sikrer at vinen modnes korrekt. I tillegg sørger et vinskap for å gi vinen den rette serveringstemperaturen, samtidig som det også presenterer vinen på eksklusiv vis.

Med WFG 45 får du et vinskap som har to soner, noe som betyr at modellen har to atskilte temperatursoner hvor ventilatorene i hver sone sørger for å omkranse dine flasker med luft som har ensartet temperatur. De to sonene gjør det mulig å oppbevare både rød- og hvitvin i vinskapet, vel å merke så begge typer blir oppbevart ved optimal temperatur.

Overveielser om plassering av et vinskap

EICOs sortiment av vinskap fra Vestfrost byr på mange ulike størrelser. Tar vi eksempelvis WFG 45, er det snakk om et mindre vinskap som passer inn i selv små kjøkkener. WFG 45-skapet har justerbar installasjonshøyde på 820-875 mm, og egner seg både som frittstående modell, eller det kan bygges under den eksisterende kjøkkenbenken.

Overveielser om kapasitetsbehov

Innen du kjøper vinskap, skal du også gjøre deg tanker om hvor mange flasker du gjerne vil kunne oppbevare i vinskapet. Overvei også om det er sannsynlig at din vinsamling vil vokse når du anskaffer deg et vinskap. Kanskje fordi du får lyst på å kjøpe mer vin når du har et flott og lekkert vinskap? Høres det ut som noe du kunne finne på? Så kunne det kanskje være en god idé å investere i et litt større vinskap enn det du tror du har behov for akkurat nå.

I vårt sortiment er det som nevnt flere forskjellige størrelser på vinskap. Det har vi fordi vi vet at korrekt oppbevaring av vin ikke bare er for dem som har plass til de helt store modellene. Korrekt oppbevaring skal være mulig for alle, uansett om du ønsker å oppbevare 19 flasker eller 143 flasker. Med WFG 45 får du plass til 44 flasker.


Det viktigste du skal forholde deg til, er faktisk hvor stor kapasitet du rent faktisk har behov for. Har du behov for optimal oppbevaring av noen få gode flasker, eller er det drømmen om en stor, flott vinsamling som skal oppbevares korrekt, men hvor det også er mulig å bruke presentasjonshyllen til å vise frem gode viner?

Les mer om WFG45 her - og finn nærmeste forhandler