Hils på våre nye kollegaer

01 2020
Vi ønsker Kim Kanervo velkommen til EICO-teamet. Kim er vår nye salgssjef i Finland, som tiltrådte sin stilling 1. januar 2020. Kim er ansvarlig for å sikre selskapets suksess i Finland og dets posisjon i det nye markedet. Han har lang erfaring i hvitevarebransjen og evnen til å åpne dører til nye, langvarige kundeforhold. Kim besøkte Brønderslevs hovedkvarter og fikk en omfattende produktopplæring i begynnelsen av januar, og han er nå klar til å møte nye kunder i Finland. Velkommen Kim!
Niels Poulsen, EICOs salgsdirektør, og Kim Kanervo, salgssjef Finland
12 2019
Eico opplever sterk vekst, og vi kan med glede informere om at vi har behov for flere ressurser innen økonomi og innkjøp.
Vi har derfor ansatt Nadia Block Kronborg som handelselev med fagkompetanse innen økonomi/innkjøp.
Nadia er allerede godt i gang med arbeidsoppgavene.
Velkommen Nadia :)

10 2019 
Vi utvider vårt norsk salgsteam, og har gleden av å presentere vår nye Distriktssjef Simen Bjørklund.
Han skal sammen med Kenneth og Trond bidra til å yte førsteklasses rådgiving og service til våre norske forhandlere.
Simen er godt i gang, og har allerede blitt satt inn i kunder, produkter og rutiner – og han starter nå med å besøke forhandlerne på Østlandet. 
Velkommen Simen :) 

09 2019 
Vi har ønsket varmt velkommen til vår nye kollega Michelle, som skal være i økonomiavdelingen, hvor hun allerede er godt i gang med bokføringen. Hun har erfaring fra tilsvarende stilling.
Velkommen Michelle :) 
06 2019 
Vi har ønsket varmt velkommen til Søren, som er vår nye lagermedarbeider.
Søren er godt i gang, og skal bl.a stå for å pakke våre GLS ordre, samt varemottak og utsendelse av våre Vestfrost vinskap.
Velkommen Søren :) 
05 2019 
Det er travelt hos Eico, og snart møter du kanskje en ny stemme når du ringer inn til salgsavdelingen.
Gitte har nemlig startet hos oss, og hun kommer med stor erfaring, spesielt overfor våre nordiske kunder.
Så snart hun er ferdig med opplæring i interne rutiner, arbeidsprosesser og introduksjon av de andre avdelingene, vil hun være klar til å ta imot telefoner og ordre.
Velkommen Gitte :) 
05 2019 
Det er med stor glede vi presenterer vår nye Salgs- og Distriktssjef i Sverige; Dan Sångberg.
Dan har stor bransje- og produkterfaring, og har allerede tiltrådt stillingen.
Sammen med Mikael vil han sørge for å yte førsteklasses service til våre svenske kunder.
Velkommen Dan :)
04 2019

Vi forsterker vår markedsavdeling med en ny kollega. Jenna er ansatt og startet den 1. april som marketingassistent, hvor hun bl.a skal arbeide med hjemmesiden og tekster. Jenna har studert kommunikasjon på Aalborg Universitet.

Velkommen Jenna :)

 

01 2019 

Vi har fått en ny kollega på laget. Lisa har startet i intern salg, og når hun er ferdig med opplæringen, er hun klar til å ta i mot ordre og besvare telefoner i intern salg. Lisa er nyutdannet og har vært i praksis hos Alfa Laval.

Velkommen Lisa :) 
08 2018: 

Vårt salgsteam har fått en ekstra salgsressurs til det danske markedet, nå som Alexander Skjærlund er vår nye Account Manager på Sjælland. Han har stor bransjeerfaring og kjenner også til Eicos produkter. Etter introduksjonen er Alexander klar til å besøke kundene.

Velkommen!

07 2018: 

Velkommen til servicemontør Stig Hansen - og velkommen til vår første Eico-montørbil.
Stig kjører after-service på Sjælland. Han har fra tidligere en del erfaring med våre ventilatorer og er allerede ute og gir en hjelpende hånd…

Ta godt imot ham.

06 2018: 
Lagerteamet har blitt styrket, og Henrik Nellemann er allerede i full sving med å pakke og sende varer ut til våre kunder. I tillegg vil han hjelpe til med varemottak og lagerstyring.
Henrik har bred erfaring innen lagerarbeid. 
Velkommen Henrik :) 

 

 

06 2018:
Vi styrker vår økonomiavdeling, og ønsker velkommen til Dorthe Sidelmann.
Så snart hun har blitt introdusert for våre kunder, produkter og arbeidsrutiner, så er hun klar til å arbeide med bokføring, herunder fakturering og inn- og utbetalinger.
Velkommen Dorthe :) 

 

 

03 2018:
Salgsteamet har fått en ekstra ressurs nå som Mike er klar til å kjøre ut og representere Eico på beste vis ute hos våre forhandlere. Mike Knøss har allerede tiltrådt stillingen som Key Account Manager, og har stor bransjeerfaring. Han har på forhånd god kjennskap til våre ventilatorer og platetopper. Ta godt i mot Mike hvis du møter ham på din vei.

 

 

02 2018:
Snart kommer det en ny stemme i telefonen når du ringer til internt salg. Christina har startet, og så snart hun har blitt introdusert for produkter og rutiner, så er hun klar til å håndtere ordre og telefoner i intern salg.
Velkommen Christina!

 

 

11 2017:

Det er en glede å ønske velkommen til vår nye innkjøpssjef. Han har lang erfaring med teknisk innkjøp, og skal jobbe med optimering av prosesser og vareflyt. Han tiltrådte stillingen primo november 2017 og har blitt kjent med Eicos produkter, prosesser og har vært på besøk hos våre leverandører.

 

 Vi ser frem til et spændende samarbejde!

 

 

08 2017:

Det norske marked er svært viktig for Eico og vår strategi for hele Norden.

Det er derfor med stor glede, at det norske salgsteamet, er blitt styrket, og vi kan presentere ennå en distriktssjef i Norge.

Sammen med Kenneth Brynli og Øyvind Nilsen vil han ha ansvaret for våre norske kunder.
Trond tiltrådte stillingen i Eico primo august, og har brukt den første tiden til å bli kjent med Eico’s produkter, rutiner og generell introduksjon hos Eico i Danmark.

 

 

04 2017:

Eico er glade for å kunne ønske alle nye medarbeidere velkommen.

Eico opplever vekst, og for å styrke laget har vi ansatt Line i markedsavdelingen, hvor hun skal supplere Anette. Line skal bl.a jobbe med online markedsføring, kataloger og materiale. Line er nyutdannet innen internasjonal handel og markedsføring, og har vært i praksis hos Weber og Mariendal Electrics, hvor hun jobbet med markedsføring.

For styrke salgsteamet og opprettholde vår gode kundeservice, har vi ansatt Trine i intern salg. Hun skal hjelpe med salg, ordrebehandling og kundeservice. Trine er butikkutdannet og er vant til daglig kundekontakt og kundeservice.

Velkommen til – vi gleder os til samarbeidet!