08 2018: 

Vårt salgsteam har fått en ekstra salgsressurs til det danske markedet, nå som Alexander Skjærlund er vår nye Account Manager på Sjælland. Han har stor bransjeerfaring og kjenner også til Eicos produkter. Etter introduksjonen er Alexander klar til å besøke kundene.

Velkommen!

07 2018: 

Velkommen til servicemontør Stig Hansen - og velkommen til vår første Eico-montørbil.
Stig kjører after-service på Sjælland. Han har fra tidligere en del erfaring med våre ventilatorer og er allerede ute og gir en hjelpende hånd…

Ta godt imot ham.

06 2018: 
Lagerteamet har blitt styrket, og Henrik Nellemann er allerede i full sving med å pakke og sende varer ut til våre kunder. I tillegg vil han hjelpe til med varemottak og lagerstyring.
Henrik har bred erfaring innen lagerarbeid. 
Velkommen Henrik :) 

 

 

06 2018:
Vi styrker vår økonomiavdeling, og ønsker velkommen til Dorthe Sidelmann.
Så snart hun har blitt introdusert for våre kunder, produkter og arbeidsrutiner, så er hun klar til å arbeide med bokføring, herunder fakturering og inn- og utbetalinger.
Velkommen Dorthe :) 

 

 

03 2018:
Salgsteamet har fått en ekstra ressurs nå som Mike er klar til å kjøre ut og representere Eico på beste vis ute hos våre forhandlere. Mike Knøss har allerede tiltrådt stillingen som Key Account Manager, og har stor bransjeerfaring. Han har på forhånd god kjennskap til våre ventilatorer og platetopper. Ta godt i mot Mike hvis du møter ham på din vei.

 

 

02 2018:
Snart kommer det en ny stemme i telefonen når du ringer til internt salg. Christina har startet, og så snart hun har blitt introdusert for produkter og rutiner, så er hun klar til å håndtere ordre og telefoner i intern salg.
Velkommen Christina!

 

 

11 2017:

Vi er glade for at byde velkommen til vores indkøbschef Jens. Han kommer med lang erfaring fra teknisk indkøb og skal arbejde med optimering af processer og vareflow.

Han tiltrådte stillingen primo november 2017 og er blevet kendt med Eico’s produkter, processer og har været på leverandør besøg.

 

 Vi ser frem til et spændende samarbejde!

 

 

08 2017:

Det norske marked er svært viktig for Eico og vår strategi for hele Norden.

Det er derfor med stor glede, at det norske salgsteamet, er blitt styrket, og vi kan presentere ennå en distriktssjef i Norge.

Sammen med Kenneth Brynli og Øyvind Nilsen vil han ha ansvaret for våre norske kunder.
Trond tiltrådte stillingen i Eico primo august, og har brukt den første tiden til å bli kjent med Eico’s produkter, rutiner og generell introduksjon hos Eico i Danmark.

 

 

04 2017:

Eico er glade for at kunne byde velkommen til nye medarbejdere.

Det går stærkt hos Eico og for at styrke holdet har vi ansat Line i marketing, hvor hun skal supplerer Anette. Line skal bl.a. arbejde med online markedsføring, brochure og POS materiale. Line er nyuddannet inden for international handel og markedsføring, og har været i studiepraktik hos Weber og Mariendal Electrics, hvor hun har arbejdet med marketing.

For at styrke salgs teamet og holde vores gode kundeservice har vi ansat Trine i Intern Salg. Hun skal hjælpe med salg, ordrebehandling og kundeservice. Trine er butiksuddannet og er vant til at daglig kundekontakt og god kundeservice.  

Velkommen til – vi glæder os til samarbejdet!