04 2019

Vi forsterker vår markedsavdeling med en ny kollega. Jenna er ansatt og startet den 1. april som marketingassistent, hvor hun bl.a skal arbeide med hjemmesiden og tekster. Jenna har studert kommunikasjon på Aalborg Universitet.

Velkommen Jenna :)

 

01 2019 

Vi har fått en ny kollega på laget. Lisa har startet i intern salg, og når hun er ferdig med opplæringen, er hun klar til å ta i mot ordre og besvare telefoner i intern salg. Lisa er nyutdannet og har vært i praksis hos Alfa Laval.

Velkommen Lisa :) 
08 2018: 

Vårt salgsteam har fått en ekstra salgsressurs til det danske markedet, nå som Alexander Skjærlund er vår nye Account Manager på Sjælland. Han har stor bransjeerfaring og kjenner også til Eicos produkter. Etter introduksjonen er Alexander klar til å besøke kundene.

Velkommen!

07 2018: 

Velkommen til servicemontør Stig Hansen - og velkommen til vår første Eico-montørbil.
Stig kjører after-service på Sjælland. Han har fra tidligere en del erfaring med våre ventilatorer og er allerede ute og gir en hjelpende hånd…

Ta godt imot ham.

06 2018: 
Lagerteamet har blitt styrket, og Henrik Nellemann er allerede i full sving med å pakke og sende varer ut til våre kunder. I tillegg vil han hjelpe til med varemottak og lagerstyring.
Henrik har bred erfaring innen lagerarbeid. 
Velkommen Henrik :) 

 

 

06 2018:
Vi styrker vår økonomiavdeling, og ønsker velkommen til Dorthe Sidelmann.
Så snart hun har blitt introdusert for våre kunder, produkter og arbeidsrutiner, så er hun klar til å arbeide med bokføring, herunder fakturering og inn- og utbetalinger.
Velkommen Dorthe :) 

 

 

03 2018:
Salgsteamet har fått en ekstra ressurs nå som Mike er klar til å kjøre ut og representere Eico på beste vis ute hos våre forhandlere. Mike Knøss har allerede tiltrådt stillingen som Key Account Manager, og har stor bransjeerfaring. Han har på forhånd god kjennskap til våre ventilatorer og platetopper. Ta godt i mot Mike hvis du møter ham på din vei.

 

 

02 2018:
Snart kommer det en ny stemme i telefonen når du ringer til internt salg. Christina har startet, og så snart hun har blitt introdusert for produkter og rutiner, så er hun klar til å håndtere ordre og telefoner i intern salg.
Velkommen Christina!

 

 

11 2017:

Det er en glede å ønske velkommen til vår nye innkjøpssjef. Han har lang erfaring med teknisk innkjøp, og skal jobbe med optimering av prosesser og vareflyt. Han tiltrådte stillingen primo november 2017 og har blitt kjent med Eicos produkter, prosesser og har vært på besøk hos våre leverandører.

 

 Vi ser frem til et spændende samarbejde!

 

 

08 2017:

Det norske marked er svært viktig for Eico og vår strategi for hele Norden.

Det er derfor med stor glede, at det norske salgsteamet, er blitt styrket, og vi kan presentere ennå en distriktssjef i Norge.

Sammen med Kenneth Brynli og Øyvind Nilsen vil han ha ansvaret for våre norske kunder.
Trond tiltrådte stillingen i Eico primo august, og har brukt den første tiden til å bli kjent med Eico’s produkter, rutiner og generell introduksjon hos Eico i Danmark.

 

 

04 2017:

Eico er glade for å kunne ønske alle nye medarbeidere velkommen.

Eico opplever vekst, og for å styrke laget har vi ansatt Line i markedsavdelingen, hvor hun skal supplere Anette. Line skal bl.a jobbe med online markedsføring, kataloger og materiale. Line er nyutdannet innen internasjonal handel og markedsføring, og har vært i praksis hos Weber og Mariendal Electrics, hvor hun jobbet med markedsføring.

For styrke salgsteamet og opprettholde vår gode kundeservice, har vi ansatt Trine i intern salg. Hun skal hjelpe med salg, ordrebehandling og kundeservice. Trine er butikkutdannet og er vant til daglig kundekontakt og kundeservice.

Velkommen til – vi gleder os til samarbeidet!