08.12.19

Årets mest unike julegave?

Årets mest unike julegave?

Vil du glede en av dine aller nærmeste med en helt spesiell og kreativ gave til jul? EICO har i 2019 lansert en unik og særdeles lekker portefølje av kvalitets-vinkjøleskap fra velrennomerte Vestfrost – som helt sikkert vil falle i smak hos den vinglade mottakeren.

Den søte juletiden nærmer seg med hastige steg, og for de fleste handler det om å finne den helt rette gaven til henne eller ham som har det meste i forveien. Ønsker du å gi en helt spesiell og flott gave til en som er glad i gode dråper hvit-, rosé-, eller rødvin i glasset, vil et elegant vinkjøleskap uten tvil skape en enorm glede og begeistring.

EICO tilbyr nå en lang rekke lekre vinkjøleskap fra velrennomerte Vestfrost. Vestfrost har 25 års erfaring med design, utvikling og produksjon av kvalitets-vinkjøleskap i Danmark.

Se alle de lekre Vestfrost-vinkjøleskap

 

Vinkjøleskap til den «vanlige forbrukeren»

Tidligere var vinkjøleskap en «spesialitet» som var forbeholdt restauranter og kunnskapsrike vinentusiaster. Slik er det slett ikke lenger.

- Antallet av pasjonerte vinentusiaster har gått opp de seneste 25 årene, og det har bidratt til at etterspørselen etter vinkjølskap har vokst markant. Det er ikke lenger bare samlere av dyr årgangsvin som finner gleden i å oppbevare vinen best mulig, men også «menigmann» som setter pris på gode dråper i glasset og litt hverdagsluksus. Vinkjøleskapene fra Vestfrost representerer noen produkter vi er utrolig stolte av, og som vi gleder oss til å tilby den vanlige forbrukeren, forteller Kenneth Brynli, salgssjef i EICO.

I tillegg til «lekkerhetsfaktoren» i å ha et vinkjøleskap stående som presentere vinen på vakker vis, er det en lang rekke positive effekter ved å oppbevare vinen i et vinkjøleskap. Du oppnår nemlig et enda bedre miljø for vinflaskene enn i en vinkjeller, da vinkjøleskapet beskytter vinen mot både temperatursvingninger, vibrasjoner, UV-stråling og smakspåvirkning fra andre ting. Dermed sikrer du at vinen modnes korrekt, og i tillegg har vinen din alltid den rette serveringstemperaturen.

 

13 forskjellige vinkjøleskap

Alle vinkjøleskap fra Vestfrost er produsert i høy kvalitet, og i et enkelt og stilrent design. Med ikke mindre enn 13 forskjellige skap er det dermed også mulig å få et skap som passer presis til dine ønsker.

De 13 skap har plass til alt mellom 32 og 197 vinflasker, og med en prisrange fra NOK 11.495 – 28.495 er det altså i aller høyeste grad mulig å velge en type som passer til både behov og lommebok.

Se alle de lekre Vestfrost-vinkjøleskap