07.06.17

3 kjøkkenviftetyper, som ikke tar opp mye plass

3 kjøkkenviftetyper,
som ikke tar opp mye plass

Er du en av dem, som går og tenker på, at ditt kjøkken trenger til et nytt touch?
Eller er du kanskje allerede i full gang med å planlegge et nytt kjøkken?

Sommer og lengere dager, gir ekstra overskudd inn på aktivitetskontoen, og hvor noen bruker de ledige timer ute i hagen, er det andre som koser seg med å legge planer for husets – noen påstår – viktigste rom. Nemlig kjøkkenet.
Hvis du ønsker deg en ‘usynlig’ kjøkkenvifte – og masser av plass til frihet og helt nytt spennende og utradisjonelle innretnings løsninger, omkring kokeplassen, så kan du kanskje bli inspirert av å lese med her.
Her føres du igjennom 3 forskjellige valg, innenfor integrerte kjøkkenvifter. ...

#1 av 3 nyhetsbrev om:
3 kjøkkenviftetyper,
som ikke trenger mye plass

TAKTMODELLER

EICO har et stort utvalg av takmodeller – f.eks. EicoE19 som er et eksempel på en tak montert kjøkkenvifte; en drøm av en kjøkkenvifte, som ikke begrenser ditt frie utsyn og som gir deg store muligheter, når du skal planlegge innretningen av ditt kjøkken. Denne måte å tenke kjøkkenvifte på – som en enhet som monteres plant, innebygget i taket eller i en kasse, er en løsning som blir mer og mer populær i market. Det er en meget flott kjøkkenvifte, en stilren og enkel løsning, som fungerer riktig bra. En takvifte kan leveres i to forskjellige utgaver, som alm. Kjøkkenvifter også kan leveres som: Enten med intern motor eller med ekstern motor, som kan plasseres oppe på loftet eller f.eks. oppe på taket eller utvendig på veggen.

Heaven 2.0 90 W Glass og EicoE19 100- Link er kjøkkenvifter til innbygning i tak, som leveres med kraftig, motor som kan flyttes. Den ene er glass – den andre i stål. Hvilken liker du best?

High-Light 121 er en kjøkkenvifte til innbygning i tak, som leveres med intern motor – Hvor Ceiling Panel 124 – Link leveres i versjoner med intern motor og for ekstern motor.

 

#2 av 3 nyhetsbrev om:
3 kjøkkenviftetyper,
som ikke trenger mye plass

NISJE LØSNINGER

Oppbygning i nisjeløsninger er blitt en mer og mer populær ting i kjøkkenbransjen, generelt sett i Norden. Eico kan selvfølgelig også levere kjøkkenvifter til dette bruk.
F.eks. er Ceiling Stripe 75 en innsats som kan bygges opp, enten i en nisje eller overskap. Kjøkkenviften har en dybde på 45 cm og en bredde på 75 cm. Den kan både plasseres i et 60 cm skap eller i et 80 cm full dybde overskap. Nisje produktet er konstruert sånn, at det dekker absolutt den største del av overflaten, som er ned mot koketoppen, der hvor damp, røk og fett kommer opp av gryter og går opp imot kjøkkenviften. Med denne innredning, er det meget viktig at man har så stor en sugeflate som mulig, og er årsaken til at vi har utviklet denne spesielle størrelse på kjøkkenviften.

Ceiling Stripe 75 og Heaven 2.0 er eksempler på, modeller til plassering i overskap. En kjøkkeninnredning med full dybde overskap vinner mer og mer inn i det nordiske kjøkken. En nisje vifte fra EICO dekker et stort areal, skåner elementer og sikrer optimalt sug og utluftning.

#3 av 3 nyhetsbrev om:
3 kjøkkenviftetyper,
som ikke trenger mye plass

SKAPSMODELLER

Modeller som er beregnet til å bli innbygget i et overskap, er innsatser som til forveksling ligner de to øvrige varianter. De er for små til å bli plassert i taket eller i en nisje bygning. Disse skaps modeller er produkter som kun er beregnet til å bli bygget inn/opp unner overskap i alminnelig dybde (30-33 cm avhengig av hvilket kjøkkenmerke man arbeider med) Det er riktig mange sluttbrukere, som gjerne vil ha kjøkkenviften skjult, på en måte så man ikke kan se, at det i det hele tatt er en kjøkkenvifte i kjøkkenet. EICO har flere super bra og populære varianter til formålet. Modellen EicoE20 er et eksempel på en løsning, som er satt opp unner et overskap. Løsningen har et kantsug som mange av våre kjøkkenvifter har. Kantsuget gir en fantastisk sugeeffekt, og dessuten følger det også enn fjernbetjening med til produktet, så man slipper for å stå opp unner skapet og trykke på sin kjøkkenvifte.

Både Aida - Link og EicoE20 - Eicolink er et integrert kombinasjonssystem med trådløs forbindelse mellom kokeplate og kjøkkenvifte. Systemetfungerer som en fjernbetjening i kokeplaten, som kan betjene de kjøkkenvifter som er forsynt med Eicolink logoet.

Victory er et super godt forslag til modeller som kan innebygges i overskap med alminnelig dybde.