16.01.17

De beste hettedesigns i 2016

VINNERNE i 2016

Her i januar 2017 er det passende med et tilbakeblikk på imponerende designs. Produkter som i vesentlig grad står ut på grunn av deres flotte design, er hedret med design priser i 2016 – og unner her, kan du se produkter fra våres kolleksjon, som er blitt belønnet med de ettertraktete kvalitets stempler fra internasjonale dommerpaneler.

 

Internasjonal annerkjennelse til ELICA

Siden start på 70’tallet har den italienske produsenten revolusjonert markedet med bane-brytende teknologi, respekt for delajer og kvalitet, som ganske enkelt ikke fås meget bedre. Alt dette har gjort ELICA til det, de er i dag – verdens største kjøkkenvifte produsent.

Top Class fik i 2016 er IF Desing Award. Kjøkkenviften forstår seg både på eleganse og effektivitet og er en ideal kjøkkenvifte til det moderne kjøkken.

Se produkt

Med sitt spektakulære  design, high-teck materiale og komponenter, fikk denne flotte  kjøkkenvifte YE, i 2016 også en IF design Award.

Se produkt

Denne praktfulle  kjøkkenvifte designet av Fabrizio Crisa. Med sin blanke stål overflate og 1150 stykker glass, gir Interstellar en masse lys. Vant i 2016 gull i IDA som er internasjonal Design Award.

Se produkt

Kjøkken hetten Nuage Drywall fra ELICA har vunnet to flotte priser i 2016. IF poduct design Award og Reddot product design Award gikk til Nuage Drywall. En kjøkkenvifte som virkelig forstår å gå i ett med kjøkkenet.

Se produkt

Den nydelige kjøkkenvifte ’Bio’ fra ELICA vant også gull i IDA, internasjonal design Award. Kjøkkenviften passer perfekt inn i det klassiske nordiske  kjøkken.

Se produkt

”Summilux” fra ELICA vant bronze i IDA, internasjonal Design Award. Kjøkkenviften kommer til å følge den nye trend i 2017, hvor spesielt metall som kopper vil bli populært.

Se produkt