09.07.19

EICO LANSERER UNIKE VINKJØLESKAP

Høres det fristende ut med litt ekstra hverdagsluksus i sommervarmen? EICO har nettopp lansert en unik og særdeles lekker portefølje av kvalitets-vinkjøleskap fra velrennomerte Vestfrost.

Sommer, sol og hyggelige sammenkomster. Vi er akkurat midt i den tiden som de fleste av oss setter aller mest pris på, nemlig tiden for å kose oss litt ekstra utendørs – i hagen, på terrassen eller balkongen. Og hva er så bedre enn litt hverdagsluksus i sommervarmen – og muligheten for å kunne skjenke noen gode og tempererte rosé- eller hvitvinsdråper i glasset?

Som noe helt nytt tilbyr EICO nå også en lang rekke lekre vinkjøleskap fra velrennomerte Vestfrost. Vestfrost har 25 års erfaring med design, utvikling og produksjon av kvalitets-vinkjøleskap i Danmark.

 

Vinkjøleskap til den «vanlige forbrukeren»

Tidligere var vinkjøleskap en «spesialitet» som var forbeholdt restauranter og kunnskapsrike vinentusiaster. Slik er det slett ikke lenger.

- Antallet av pasjonerte vinentusiaster er vokst de seneste 25 årene, og det har bidratt til at etterspørselen etter vinkjølskap har vokst markant. Det er ikke lenger bare samlere av dyr årgangsvin som finner gleden i å oppbevare vinen best mulig, men også «menigmann» som setter pris på gode dråper i glasset og litt hverdagsluksus. Vinkjøleskapene fra Vestfrost representerer noen produkter vi er utrolig stolte av, og som vi gleder oss til å tilby den vanlige forbrukeren, forteller Kenneth Brynli, salgssjef i EICO.

I tillegg til «lekkerhetsfaktoren» i å ha et vinkjøleskap stående, er det en lang rekke positive effekter ved å oppbevare vinen i et vinkjøleskap. Du oppnår nemlig et enda bedre miljø for vinflaskene enn i en vinkjeller, da vinkjøleskapet beskytter vinen mot både temperatursvingninger, vibrasjoner, UV-stråling og smakspåvirkning fra andre ting. Dermed sikrer du at vinen modnes korrekt, og i tillegg har vinen din alltid den rette serveringstemperaturen.

Tidligere var vinkjøleskap en «spesialitet» som var forbeholdt restauranter og kunnskapsrike vinentusiaster. Slik er det slett ikke lenger

13 forskjellige vinkjøleskap

Alle vinkjøleskap fra Vestfrost er produsert i høy kvalitet, og i et enkelt og stilrent design. Med ikke mindre enn 13 forskjellige skap er det dermed også mulig å få et skap som passer presis til dine ønsker.

De 13 skap har plass til alt mellom 32 og 197 vinflasker, og med en prisrange fra NOK 11.495 – 28.495 er det altså i aller høyeste grad mulig å velge en type som passer til både behov og lommebok.