01.10.19

Ny FAQ gir deg svaret på ”alt”

Flunkende ny FAQ – Frequently Asked Questions, eller ofte stilte spørsmål – gir deg svaret på alt mellom himmel og jord, og det du kanskje ikke visste du burde vite om blant annet vinkjøleskap, kjøkkenvifter, kokeplater og hvitevarer.

Hvor ofte bør jeg rense fettfilteret i kjøkkenviften min? Hvilket vinkjøleskap passer til mitt behov? Hvordan rengjør jeg kokeplaten min? Hvor finner jeg bruksanvisningen til produktet mitt? Og hvor sitter produktets typeskilt?

Disse, og en lang rekke andre nyttige og relevante spørsmål, gir den flunkende nye FAQ fra Eico deg svaret på – bare ved et enkelt klikk.

Se hele FAQ’en her

100 svar og spørsmål oppdelt i fem kategorier

FAQ’en ligger på Eicos hjemmeside under Kunnskapsbase, og er for brukervennlighetens skyld oppdelt i fem emneområder som gjør det enkelt for brukeren å søke og finne svaret innen følgende kategorier: FAQ-Generell informasjon om Eico, FAQ-Kjøkkenvifter, FAQ-Vinkjøleskap, FAQ-Hvitevarer og FAQ-Vasker.

Hvert emneområde er i tillegg inndelt i tre underkategorier som inneholder henholdsvis produktspesifikke spørsmål, spørsmål om montering og feilsøking samt avslutningsvis spørsmål om vedlikehold.

Den nye FAQ’en tar utgangspunkt i «reelle spørsmål» som vi ofte hører fra våre kunder.

Raskt svar – helt enkelt

Den nye FAQ’en er et resultat av de spørsmålene som brukerne ofte ringer inn om, eller skriver til Eico for å få besvart.
- Med den nye FAQ’en er det blitt både enklere og mer effektivt for brukerne å få svar på det de lurer på – uten at de trenger å bruke unødvendig tid på å skrive eller ringe til oss. De ofte stilte spørsmålene tar utgangspunkt i «reelle spørsmål» som vi ofte hører fra våre kunder. Det kan både være forhandlere av produktene våre, eller sluttbrukere – for det er ofte de samme spørsmålene de har behov for kunnskap om, forklarer markedsansvarlig i Eico, Anette Aarup Nielsen.

Dersom du ikke finner svaret på spørsmålet ditt innen en av FAQ-kategoriene, er du selvsagt alltid meget velkommen til å skrive til oss på salg@eico-as.no eller ringe på telefon + 47 21 935 359

Se hele FAQ’en her