06.06.18

Platetoppen Som Kan Styre Innstillingene På Ventilatoren

Platetoppen som kan styre
innstillingene på ventilatoren

Det er heldigvis ikke hver dag man skal kjøpe ny ventilator,
men det skjer et par ganger i livet.

Og når ventilatoren brukes daglig i kjøkkenet, som ofte er familiens samlingspunkt, så fortjener den investeringen at du gjør deg noen overveielser om hva som rigtig for deg og ditt hjem.

Ta for eksempel en feature som wireless connection. Det har du kanskje hørt om …
Også som en trådløs forbindelse mellom platetoppen og ventilatoren?

Her, som med så mange andre ting, så kan de små detaljene gjøre stor forskjell.

 


Fjernbetjening i platetoppen
Der er flere merker som selger løsninger hvor det er trådløs forbindelse mellom platetoppen og ventilatoren, men vær oppmerksom på hva slags forbindelse det er.

Er det en løsning, hvor du ”bare” kan tenne og slukke ventilatoren, eller kan systemet rent faktisk også styre dine sugestyrken eller lyset på ventilatoren?

En løsning der også kan styre sugestyrken eller lyset på ventilatoren
Eicolink platetopp-løsningen fungerer som en fjernbetjening integrert i platetoppen, slik at du kan styre alle ventilatorer som er utstyrt med Eicolink. Platetoppen sender informasjon til ventilatoren, slik at du kan konsentrere deg om matlagingen.

Kombiner din løsning
Visste du at det finnes 10 forskellige platetopper med Eicolink, som kan kombineres med 85 forskellige ventilatorer med Eicolink?

Du finner de på vår hjemmeside.

Vi har styr på våres GDPR …

”General Data Protection Regulation”
Du har sikkert allerede hørt at det har skjedd endringer i forhold til regler om beskyttelse av personlige data. Det nye ”General Data Protection Regulation” eller GDPR som den nye EU persondataforordning også kalles – trådde i kraft 25. mai 2018.

Det har medført at reglene for markedsføring har blitt skjerpet.

Dette er vi naturligvis oppmerksomme på, og vil forsikre deg om at vi hos Eico lever opp til reglene. Vi har allerede mottatt din aksept for at du gjerne vil motta dette nyhetsbrev, og derfor ligger vi inne med ditt navn og din e-mailadresse. Dine personlige data er sikre hos oss, og du kan til enhver tid få dine data slettet. Du kan bare avmelde deg nyhetsbrevet via linken nederst i mailen. Les mer om vår persondatapolitik