23.04.18

Skandinavisk Look På EicoE24 Stone


SKANDINAVISK LOOK
PÅ EICOE24 STONE

Stone-serien fra Eico kombinerer naturens egne materialer med kraftig sug og betjening fra kokeplaten

Etter flere år med overflater i høyglans, plastikk og glass er kjøkkenstilen i ferd med å endre seg i retning av naturlige materialer og farger.

De fire modellene er de første skråstilte avtrekksviftene på markedet med frontplateri dekorativ stein. Stone i grå stein; Sand Stone i beige stein; Black Stone i sort og Copper Stone i en rødlig kobbernyanse.

 

En naturlig match til gulv og bordplater
De naturlige fargene og overflatene i den nye serien passer godt sammen med bordplater i stein og betong og vegg- og gulvfliser på kjøkkenet. Slik kan du gi hjemmets travleste rom et flott helhetsinntrykk, og stilskiftet understrekes av at flere kjøkkenprodusenter nå kommer med mer dempede og matte farger.

De naturlige fargene og overflatene i den nye serien passer godt sammen med bordplater i stein og betong.

Store filter fanger fettet

Den nye Stone-serien har et vinklet fettfilter i bunnen. Det har den fordelen at den faktisk suger fra det stedet fettholdig matos først oppstår, og har også et bedre sug over den forreste kokesonen. I tillegg er det plassert store fettfilter bak steinplaten, som er hevet 2 cm fra selve «kroppen» til kjøkkenhetten. Dette gir kantsug hele veien rundt.

Maks bredde og kraftig sug

Skråstilte kjøkkenhetter gir et inntrykk av mer plass, og med en bredde på 90 cm, passer Stone-serien selv til store kokeseksjoner. Frontplaten har et sort glasspanel med touch-kontroll, og kjøkkenhetten kan også betjenes direkte fra kokeplater med EicoLink-systemet.Suget i den innebygde motoren er på 677 m3 luft i timen, med et lydnivå på kun 59 dB(A) ved maks effekt. Motoren kan snus, slik at luften føres bakover og ut gjennom veggen. Da slipper du å bruke «skorsteinen» som følger med kjøkkenhetten – noe som gir et enda mer stilrent uttrykk.