Service og support

På servicefronten er EICO sterkere enn de fleste. Vår høyeste prioritet er nemlig å sikre deg en god opplevelse – både med våre produkter og med den support vi tilbyr, hvis du skulle få bruk for det. Derfor er det altavgjørende for oss at du er fornøyd og at dine produkter fungerer som de skal.

Fakta og gode tips

Vi har her samlet en rekke gode råd om ditt produkt, og hele vårt serviceteam står klare til å hjelpe deg videre, hvis du mangler rådgivning, bruksanvisninger eller annen hjelp. Her kan du lese mer om; hvordan du best monterer, bruker og vedlikeholder ditt EICO produkt. Klikk og se våre gode råd om kjøkkenvifter, vasker, armaturer og avfallssystemer.

Har du bruk for hjelp

Hvis du har bruk for service eller mangler en reservedel, skal du bare utfylle skjemaet nedenunder. Så kontakter vi deg så snart som mulig og finner en løsning.

Meld fra om feil

Du kan lese om vår persondatapolitikk her >>

Nedlaste bruksanvisning

Her kan du laste ned bruksanvisninger til dine EICO produkter.

Mangler du informasjon om et produkt som ikke finnes her, er du velkommen til å kontakte oss, så vi kan hjelpe deg videre.

Finn ditt produkt 

Energimerkning

Hos EICO har vi en grunnleggende holdning til å handle kvalifisert, rettidig og ordentlig. Vi lever selvfølgelig opp til lovgivningen vedr. Ecodesign.

Ecodesign kravet har som formål å begrense EU’s energiforbruk og klimapåvirkninger. Kjøkkenvifter til husholdning skal i denne forbindelse ha et trykket energimerke med en skala fra A+++ - G, hvor A+++ er mest energieffektivt. Skalaen revideres løpende, så det kommer mer og mer ambisiøse energiklasser i toppen av skalaen.

De nøyaktige standarder er beskrevet i et direktiv om energimerking av ovner og kjøkkenvifter og direktivet finnes her:  

Fra 1. Januar 2015 er det krav om energimerking av kjøkkenvifter til husholdningen.

Krav til energimerking

Hos EICO stiller vi krav til våre produkter. Vi lever selvfølgelig opp til de lovpliktige europeiske krav til energimerking.