Service og support

På service er fronten EICO sterkere enn de fleste. Våres høyeste prioritet er nemlig å sikre deg en god opplevelse – både med våres produkter og med den support, vi tilbyr, hvis du skulle få bruk for det. Derfor er det altavgjørende for oss, at du er fornøyd og at dine produkter fungerer, som de skal.

Fakta og gode tips

Vi har her samlet en rekke gode råd om ditt produkt, og hele våres service team står klar til å hjelpe deg videre, hvis du mangler rådgivning, bruksanvisninger eller annen hjelp. Her kan ud lese mer om, hvordan du best monterer, bruker og vedlikeholder ditt EICO produkt. Klikk, og se våre gode råd om kjøkkenvifter, vasker, armaturer og avfallssystemer.

Har du bruk for hjelp

Hvis du har bruk for service eller du mangler en reservedel, skal du bare utfylle formularen unner her. Så kontakter vi deg så fort som mulig og finner en løsning.

Anmeld fejl

Du kan læse om vores persondata politik her >>

Download bruksanvisning

Her kan du downloade bruksanvisninger til dine EICO produkter.

Mangler du informasjon om et produkt, som ikke finnes her, er du velkommen til å kontakte oss, så vi kan hjelpe deg videre.

Find dit produkt 

Energimerkning

Hos EICO har vi en grunnleggende holdning til, å handle kvalifisert, rettidig og ordentlig. Vi lever selvfølgelig opp til lovgivningen vedr. Ecodesign.

Ecodesign kravet har til formål å begrense EU’s energi forbruk og klima påvirkninger. Kjøkkenvifter til husholdning skal i denne forbindelse ha et trykt energi merke med en skala fra A-G, hvor A er mest energi effektivt. Skalaen revideres løpende, så det kommer mer og mer ambisiøse energiklasser i toppen av skalaen.

De nøyaktige standarder er beskrevet i et direktiv om energi merking av ovner og kjøkkenvifter og direktivet finnes her:  

Fra 1. Januar 2015 er det krav om energimerking av kjøkkenvifter til husholdningen.

Krav til energimærkning

Hos EICO stiller vi krav til våre produkter. Vi lever selvfølgelig opp til de lovpliktige europeiske krav til energi merking.