In your home

Finn inspirasjon i hvordan andre har innredet hjemmene sine med produktene våre.

Phantom Shift

"Jeg er veldig fornøyd med veiledningen"

"Eico har i stor grad hjulpet oss med valget av hvitevarer – spesielt ventilator og kokeplate. Jeg fikk enormt mye ut av å besøke utstillingslokalet og få visualisert de ulike måtene å lage avtrekk og ventilasjon på. I tillegg gikk vi gjennom de ulike hvitevarene og deres funksjoner, slik at jeg var godt rustet til å velge riktig løsning for oss. Jeg er også overrasket over den store ekspertisen på området. Jeg følte at jeg gikk fra utstillingslokalet med en liten bit av kunnskap fra en stor, tung og nerdete bok om ventilatorer. Jeg er veldig fornøyd med veiledningen, og føler at jeg kan manøvrere ganske godt innenfor hvitevarer og de tilhørende begrepene og funksjonene."

-Johanne L., Danmark
@femte.til.venstre
Vestfrost
Vestfrost
Vestfrost
EicoE24

"Da vi så Eicos fine design i stein, var vi ikke i tvil om at det var den vi burde investere i"

"Da vi skulle designe et kjøkken, var noe av det vanskeligste å finne en hette som kunne passe inn. De fleste er klønete, stygge eller tar bare mye plass. Men da vi så Eicos fine design i stein, ble vi ingen tvil om at det var den vi burde satse på ♡ Vi valgte den med kullfilter slik at det ikke måtte lages uttak i veggen og den fungerer så godt til hverdags."

-Maria H., Danmark
@bella.byhus

Den innebygde viften er helt Fantatisk

"Grunnen til at vi er såpass fornøyd med denne koketoppen er fordi den er lett å rengjøre , brukervennlig ( barna våre på 8-11 år ) bruker den også uten noe problem. Den steker jevnt, og den innebygde viften er helt Fantatisk. Vi slapp også hull i veggen, samt ekstraplass til vifte på vegg-tak noe som er det beste mtp plassmangel på kjøkkenet. At det også er lås på den, mtp barna er også perfekt. For når barna var mindre låste vi den, slik at dem ikke kunne steke å bruke den når vi var borte. Kan nevne så mye om disse fanatiske koketoppene, men da blir det nesten en hel bok."

-Christina M., Norge
@bare.christina_
NikolaTesla Switch
NikolaTesla Switch
NikolaTesla Switch
EicoE30

@plaur9

Lol

@solringen73