Phantom

Nordisk design med topptunede spesifikasjoner

Vi leverer markedets beste knowhow og service, og vi samarbeider utelukkende med de beste produsentene. Det har vi gjort i mer enn 40 år, og det fortsetter vi med. Det er den kunnskapen og knowhowen som vi gjør bruk av når vi produserer Phantom.

Minimalistisk design

Minimalistisk design

Phantom er nordisk design med topptunede spesifikasjoner og lekre detaljer som matcher den nordiske innredningstilen. Det er fokus på minimalistisk design som understøtter et diskre utseende - både under og etter bruk.

Kraftig sug

Kraftig sug

Den kraftige sugeevnen er 7 m/s. Meter per sekund (m/s) er måleenheten for den hastigheten hvormed luften suges ned i kjøkkenventilatoren. Jo høyere denne verdien er, jo mer effektiv er kjøkkenventilatoren til å fange opp og fjerne damp og os fra matlagingen. Matlagingen blir mer behagelig med en forbedret luftkvalitet i kjøkkenet.

Lavt lydnivå

Lavt lydnivå

Med ekstra lavt lydnivå på 57 dB(A) ved maksimal styrke og ned til 41 dB(A) ved vanlig bruk, er det en ren fornøyelse å stå i kjøkkenet og lage mat. Hyggen eller matlagingen blir ikke forstyrret av støy fra kjøkkenventilatordelen.

Maksimal frihet og oppbevaring

Maksimal frihet og oppbevaring

Løsningen gir maksimal designfrihet og maksimalt utsyn i hele kjøkkenet. Med optimale innbyggingsmål, som passer presis i et 80 centimeter skap, slipper man for å skulle skjære i kabinettet.

Automatisk styring

Automatisk styring

Med Autoaspiration-funksjonen kan det være full fokus på matlagingen. Kjøkkenventilatorens sugestyrke justeres automatisk avhengig av antallet samt effekten av de kokesonene som er i bruk.

Intuitiv betjening

Intuitiv betjening

Det er enkelt å bruke Touch control-betjeningspanelet fordi designet er intuitivt. I tillegg er det trådløs forbindelse mellom kjøkkenventilatoren og platetoppen, noe som gjør matlagingen enda enklere.

Gryteregistrering og størrelsestilpasning

Gryteregistrering og størrelsestilpasning

Alle kokesonene med induksjon har automatisk størrelsestilpasning og gryteregistrering. Sonene tilpasses automatisk ved at grytens/pannens størrelse avleses, og induksjonen varmer opp i overensstemmelse med den størrelsen som er avlest.

Enkel rengjøring

Enkel rengjøring

Fettfiltrene er enkle å ta ut, og kan enkelt rengjøres i oppvaskmaskinen. De høytytende keramiske resirkulasjonsfiltrene kan regenereres i ovnen i 40 minutter ved 200 graders Celsius, og er dermed effektive til rensing av luften i opp til fem år. Bunnkarret har en spesiell ventil som gjør det enkelt å tømme for eventuelle væsker. Enklere blir det ikke.

Phantom Shift

Fleksibel Montering

Phantom modeller er tilgjengelig i to varianter – både en versjon for avtrekk (A) og en versjon for resirkulasjon (F).

Versjon for utlufting

Versjon for utlufting (A)

Phantom A-modellene leveres med standard rørføring og tape till å tette sammenføyingen av rør ned til gulvhøyde.

Versjon for resirkulasjon

Versjon for resirkulasjon (F)

Phantom F-modellene leveres med standard rørføring, resirkulasjonsfilter, utblåsningsstuss til sokkel og tape till å tette sammenføyingen av rør, for utblåsing i fronten av sokkelen under produktet.

Phantom Shift
Phantom Mini
Phantom

Trenger du hjelp til å velge den riktige modellen?

Les mer