om eico

Din totalleverandør til kjøkken og bad

EICO er leverandør av kjøkkenvifter, hvitevarer og andre produkter til kjøkken og bad, fra noen av verdens ledende produsenter. Men vi er også mye mer enn det. Vi leverer markedets beste knowhow og service, og vi samarbeider utelukkende med de beste produsentene. Det betyr at du kan regne med at både kvalitet, materialer, design, holdbarhet og komfort alltid går opp i en høyere enhet. Vi kan til enhver tid guide deg til det helt riktige valget dersom du har behov for hjelp.

 

Om bedriften

EICO garanterer:

Styr på tingene

At det er styr på tingene når man ringer. På ordrer, leveringer og hva som ble lovet. Og at leveringssikkerheten er indiskutabel.

Tilgjengelighet

At man alltid kan få kontakt med en fra EICO, og at det alltid blir ringt raskt tilbake. Alle skal føle at man med EICO alltid har en sterk samarbeidspartner.

Service

At service er noe annet og mer enn en hyllevare i en serviceavdeling. At alle i både internt salg, serviceavdelingen, logistikk og på landeveien har service som en del av deres DNA.

Forventninger

Hos EICO har vi høye forventninger, både til hverandre og til våre samarbeidspartnere. Fordi vi vet at våre kunder har høye forventninger til det produktet de velger, og til oss. Og fordi vi tror på at kvaliteten ligger i detaljen.

40 år og akkurat begynt

I juni måned feirer EICO 40-års jubileum. Den aller første fakturaen gikk ut den 17/6 1981, og vi ser tilbake på en fantastisk reise hvor EICO har utviklet seg fra å være en liten gründerbedrift til en profesjonell B2B-bedrift med tresifret millionomsetning. De seneste ti årene har bedriften vokst betydelig. Fasiliteter til lager og kontor er utvidet i flere omganger – og medarbeiderstaben teller nå i skrivende stund 40 ansatte fordelt på Danmark, Norge, Sverige og Finland. Vi er en markedsledende aktør innen kjøkkenventilatorer, hvitevarer og vinkjøleskap. Det er en fantastisk reise å få lov å være med på!

EICO tidslinje

Sitater fra ansatte

Marianne Christensen

«Jeg synes at vi er flinke til å verne om våre verdier – de verdiene som EICO har hatt helt fra start. Det handler eksempelvis om å huske hverandres bursdager – de mange små tingene som allikevel er viktige. Det er viktig at man trives – uansett om man er servicemedarbeider eller direktør.»

- Sitat Marianne Christensen – 30 år i EICO, kontorassistent fra 1991 og i dag leder for intern salg.

 Henrik Lund

«Jeg kjenner ikke til mange bedrifter hvor så mange medarbeidere har hatt så mange jubileer. Det viser litt om vår positive kultur, og at folk gjerne vil være her.»

- Sitat Henrik Lund, lagersjef i EICO

Fra liten gründerbedrift til profesjonell B2B-bedrift

om eico
om eico
om eico
om eico
om eico
om eico
om eico
om eico
om eico
om eico
om eico
om eico
om eico