Nyheter og trender

Her har vi samlet en rekke inspirerende artikler om nyheter og trender fra bloggen vår.

Modular

Den perfekte ventilatoren for New York-kjøkkenstilen

Modular er Fabers nyeste innovasjon, en veggmontert ventilator som ikke bare effektivt suger opp matos og damp fra matlaging, men også tilbyr fine muligheter for oppbevaringsplass.

Les mer

Kan kjøkkenventilatoren bli det nye designikonet i hjemmet?

Oppfatter du kjøkkenventilatoren som et stykke boliginnredning på lik linje med designerlamper og annet lekkert boliginteriør? Det burde du kanskje.

Les mer

Beat i ny klesdrakt

Den populære wirehengte kjøkkenventilatoren Beat fra italienske Faber er kommet i «ny klesdrakt». EICO har tilføyet to nye versjoner av den elegante kjøkkenventilatoren til sortimentet.

Les mer

Det lille og smarte vinskapet - WFG24

Hos EICO får du tilgang på en unik og særdeles lekker portefølje av kvalitets-vinskap fra velrennomerte Vestfrost. Vi har vinskap i mange forskjellige størrelser, så uansett om du har et lille eller stort kjøkken, så er det et som matcher dine behov.

Les mer

Thin P – den perfekte kjøkkenventilatoren til de skandinaviske kjøkkenene

Med Thin P får du en kraftfull veggmontert kjøkkenventilator i et vakkert og tidløst design. Thin P er en stilfull ventilator som vil gjøre seg godt i de skandinaviske kjøkkenene.

Les mer

Kjøkkenventilatoren: Som et kunststykke i ditt kjøkken

Den helt riktige kjøkkenventilatoren setter prikken over i’en, og fungerer som et skulpturelt element, og et vakkert kunststykke i ditt kjøkken.

Les mer