Populære modeller

Vestfrost vinskap

Dansk design og kvalitet

Vestfrost er den eneste leverandøren som både designer, utvikler og produserer vinskap i Danmark. Alle skapene som er 156 cm og oppover er danskprodusert.

Vestfrost vinskap
Vestfrost vinskap

Frittstående eller til innbygning

Med varierende høyder og med avanserte teknikker, kan Vestfrost-vinskap integreres i de fleste kjøkken. Skapet kan stå fritt langs en vegg, bygges inn mellom kjøkkenelementer eller stå side om side med andre vinskap.

Færre vibrasjoner

For å minimere bevegelser fra kompressoren, anvendes kun vibrasjonsdempende kompressorer i Vestfrost vinskap. I tillegg til denne er tre bedre til å absorbere vibrasjoner enn plast og metallhyller, og derfor anvender Vestfrost overveiende hyller av ubehandlet eiketre eller bøk i vinskapene.

Vestfrost

Temperatursoner

Vestfrost vinskap fås med forskjellige temperatursoner, hhv. monosone, dualsone og multisone. Monosone eller enkeltsone finnes i vinskap med bare én temperatur. Dualsone innebærer to avdelinger som er atskilt av en romdeler. Det gir et skap som både kan anvendes som oppbevarings- og serveringsskap. Multisone gir, i motsetning hertil, to temperatursoner som ikke er oppdelt, men blandes på midten. Og det gir i realiteten en tredje temperatursone.

FAQ om vinskap

 • Hvorfor skal jeg velge et Vestfrost Vinkjøleskap?

  Et vinkjøleskap fra Vestfrost er et danskprodusert vinkjøleskap som gir deg høy kvalitet til fornuftig pris – kort fortalt: value for money. Vestfrost har 25 års erfaring med å produsere vinkjøleskap, og i tillegg til å basere seg på lang og solid erfaring, er vinkjøleskapene også grundig testet av restaurasjonsbransjen. Vinkjøleskapene har dessuten en lang rekke unike funksjoner som beskytter og oppbevarer din vinsamling korrekt og optimalt.

 • Hvor kan jeg se utstilling av Vestfrost vinkjøleskap?

  Vestfrost har inngått et samarbeid med utvalgte kjøkken-, hvitevare- og vinforhandlere. Vi kaller dem Vestfrost WinePartner +. Vestfrost Winepartner + har alltid både store og små vinkjøleskap i sortimentet. Under hvert produkt kan du se forhandlere av Vestfrost vinkjøleskap. Leter du etter en bestemt modell, er det en god idé å kontakte forhandleren først.

 • Hvorfor skal jeg kjøpe et vinkjøleskap?

  Dersom du kjøper et vinskap, sørger du helt overordnet for et optimalt mikroklima for din vin som tilsvarer klimaet i vinprodusentens vinkjeller. Du beskytter vinen mot både temperatursvingninger, vibrasjoner, UV-stråling og smakspåvirkning fra andre ting – og du sikrer at vinen modnes korrekt. I tillegg sørger et vinskap for å gi vinen den rette serveringstemperaturen, samtidig som det presenterer vinen på eksklusivt vis.

 • Hvor kan jeg kjøpe ekstra tilbehør til mitt vinkjøleskap?

  Du kan kjøpe ekstra hyller, presentasjonshyller, hylletermometer og andre ting til ditt vinkjøleskap hos din lokale Vestfrost-forhandler eller i vår tilbehørs-shop.