Prime Flow®

Patentert systemløsning for rørføring – samles helt uten bruk av verktøy og tape

Det gode inneklimaet er viktig i hjemmet – og ingen ønsker et hjem fylt med os og em. Kjøkkenventilatoren blir ofte undervurdert i forhold til det å ha et bra inneklima – til tross for at det faktisk er et av de viktigste elementene. Faktisk er det installasjonen av kjøkkenventilatoren som spiller en essensiell rolle. Din kjøkkenventilator kan være nok så smart, men er ikke installasjonen utført korrekt, så står du tilbake med en smart kjøkkenventilator, og et knapt så godt inneklima hvor bakterier kan trives av den overskytende emmen som legger seg på overflatene i kjøkkenet.

Derfor står du også overfor en viktig beslutning når du velger kjøkkenventilator. Samtidig med at du velger hvilken kjøkkenventilatorløsning du skal ha i kjøkkenet, skal du også ta stilling til hvilken løsning du ønsker til å transportere bort os og em.

EICO introduserer derfor den mest optimale løsningen, nemlig det flunkende nye patenterte Prime flow®-system som både gir mange muligheter for plassbesparende installasjon, og samtidig en installasjonsløsning som aldri har vært enklere og bedre.

Den optimale løsningen til din kjøkkenventilator

Intet annet luftkanalsystem transporterer os og em så effektivt, så sikkert og så støysvakt som Prime flow®. Systemet inneholder flate og runde kanaler, og aerodynamisk optimerte bøyninger som passer til enhver kjøkkenventilator med 150 mm eller 90x220 mm tilslutning, både i utsugnings- og resirkulasjonstilstand.  

Installasjon: Trykk, klikk, ferdig

Installasjonen av Prime flow® kan nesten ikke være enklere. Universalsamlinger med klikkeelementer og integrerte dobbelttetninger gir pålitelige og lufttette forbindelser. De samles enkelt og greit, og når klikklyden høres, kan du gå videre til neste samling. Systemet samles helt uten bruk av verktøy, silikon eller tape. De universelle sammenkoplingene har fleksible soner, noe som rent praktisk betyr at hver samling kan bøyes 15 grader i hver retning. Det gjør monteringen særlig praktisk og fleksibel, og sparer installasjonstid. Den kompakte størrelsen og minimale monteringshøyden på Prime flow® gjør at systemet krever mindre plass enn de mer tradisjonelle flexrør-systemene.

Prime flow
Prime flow

Minimal luftmotstand gir effektiv kjøkkenventilator

Kanalsystemet har en helt glatt innerside på rørene – noe som gir minimal luftmotstand og et minimum av smussavleiring. Prime flow®-systemet har en integrert aerodynamisk konstruksjon i kanal og bøyninger som er patenterte. Systemet reduserer turbulens – og dermed reduseres trykktapet vesentlig. Hermed økes mengden av luft som gjennomstrømmer kanalen, og kjøkkenventilatoren opererer mer effektivt og støysvakt. Den effektive løsningen med Prime flow® skaper et fantastisk inneklima som gjør matlagingen til en fornøyelse.