Vestfrost Hvitevarer

Se alle Vestfrost produktkategorier

Vestfrost Hvitevarer

Vestfrost - dansk design siden 1963

Vestfrost er dansk foretaksomhet når det er best. Et kjøl/frys-eventyr som startet nord for Esbjerg i Danmark i 1963, og ble til en fantastisk kjøle-historie. Med Vestfrost Solutions som flaggskip ble man verdensmestre i utvikling av løsninger innen biomedisinsk kjøling … kjøle- og fryseløsninger til medisinalbedrifter og laboratorier hvor en forskjell på 0,01 grad kan ha fatal betydning … Løsninger, som for å være på forkant med de skiftende behov, konstant krever utvikling av nye, innovative funksjonaliteter.

Ekspertisen og den fagligheten som kjennetegner de høyt spesialiserte løsningene fra Vestfrost Solutions er også grunnlaget for kjøle/fryseløsningene til det private markedet. Helt fra starten gjorde kombinasjonen av høy kvalitet, funksjonalitet og stilrent design … til konkurransedyktig pris … inntrykk – i både Danmark og internasjonalt.

Lekkert design og høy kvalitet

Vestfrost er en merkevare som alltid har stått for lekkert design og høy kvalitet til konkurransedyktige priser, og EICO vil bidra med utvikling av spesielle funksjonaliteter og egenskaper som imøtekommer det nordiske markedets preferanser. Det er snakk om et fullt sortiment med kjøl/frys, vinkjøleskap, oppvaskmaskiner, vaskemaskiner, tørketromler, ovner, komfyrer og platetopper.

Selv om man fra starten har hatt høye ambisjoner … og gjennom tiden har feiret store triumfer, så har det det med store armbevegelser aldri ligget til Vestfrost … Her har det alltid vært viktig at det smarte valget også er det fornuftige valget … Og å gi både forhandlere og forbrukere mer enn de forventet.

Vestfrost Hvitevarer

Vestfrost sortiment av hvitevarer

vf

Kjøl og frys

Se alle produktene
Vestfrost Kjøl & Frys
Vestfrost ovner og platetopper
Vestfrost oppvaskmaskiner
vf

Oppvaskmaskiner

Se alle produktene