Kjøl og Frys

Kjøl og Frys

Oppvaskmaskiner

Oppvaskmaskiner

Ovner og Platetopper

Ovner og Platetopper

Vinskap

Vinskap

Klesvask

Klesvask

Vestfrost hvitevarer

Lenge leve hverdagen

Vi tilbringer en stor del av hverdagen i hjemmet. Det er her vi lager mat, baker, vasker og tørker klær, fryser ned og setter våre innkjøp på kjøl – her vi får tingene til å kjøre rundt. Derfor er det viktig at de hvitevarene du omgir deg med er en hjelpende hånd – slik at du kan fokusere på andre ting. Derfor er vårt fulle sortiment av hvitevarer fra Vestfrost mer enn bare praktiske foranstaltninger. De er nøye utviklet for å gli inn som en naturlig del av din travle hverdag, samtidig med at de selvsagt er kvalitets- og designmessig integrerbare i de nordiske kjøkkenene. Hos Vestfrost streber vi etter å være litt bedre, til en fornuftig pris. Det synes vi at vi skylder deg og din hverdag.

Vestfrost ovner
Vestfrost Platetopp
Vestfrost Klesvask
Vestfrost vinskap

Kvalitet til konkurransedyktige priser

Prøve engang å regne sammen hvor mye tid du bruker på å lage mat, bake, vaske og tørke klær, sette varer på kjøl og sjekke hva som er i fryseren. Det blir til ganske så mye på rutine-kontoen, og en del tid i selskap med dine hvitevarer. Derfor er det viktig at de er diskré det ene øyeblikket, og en nytelse for sansene det neste. At de kvalitetsmessig, funksjonelt og designmessig lever opp til din stil og dine ønsker – samtidig som at de kan kjøpes til konkurransedyktige priser. Vestfrost hvitevarer matcher alle de parameterne.

Kjøl og frys

Intelligente egenskaper og høy kvalitet. Det er hva du kan forvente av et kjøle- eller fryseskap fra Vestfrost. Hverdagen skal gjøres så enkel og friksjonsfri som mulig, og derfor har vi gjort litt ekstra ut av de daglige rutinene. Med Vestfrost får du et kjøle- og fryseskap som passer perfekt inn i de nordiske kjøkkentrendene.

Se alle produktene
Vestfrost Kjøl & Frys
Vestfrost oppvaskmaskiner

Oppvaskmaskiner

En oppvaskmaskin er en hverdagsluksus langt de fleste unner seg selv. En oppvaskmaskin fra Vestfrost gjør den lille luksusen til en enda mer integrert del av din travle hverdag. For å finne den helt rette løsningen til ditt kjøkken, skal du overveie om det skal være en underbygnings-oppvaskmaskin eller en integrert oppvaskmaskin. Vi har et bredt utvalg av begge typer.

Se alle produktene

Matlaging

Med ovnen og platetoppen fra Vestfrost blir matlagingen i en travel hverdag hjulpet på vei av smarte og intelligente funksjoner. I kategorien finner du alt fra innbygningsovner (med og uten pyrolyse, steam assist), komfyrer, platetopper samt mikroovner. Hvitevarer fra Vestfrost er av høy kvalitet til en lavere pris. Men det betyr ikke at det er gått på kompromiss med design og funksjonalitet.  

Se alle produktene
Vestfrost ovner og platetopper
Vestfrost klesvask

Klesvask

Med en vaskemaskin og en tørketrommel fra Vestfrost blir det enklere og mer effektivt å få styr på husholdningens vasketøy. Våre vaskemaskiner fra Vestfrost er utstyrt med intelligente funksjoner som ikke bare er tidsbesparende, men de gjør også hverdagene enklere og mer effektiv.

Se alle produktene

Vinskap

Vestfrost har produsert danske kvalitets-vinskap i mer enn 25 år. Hvis du velger et Vestfrost-vinskap, får du lekkerhet, eleganse og funksjonalitet. Med et vinskap fra Vestfrost gir du vinen de helt rette betingelsene, og samtidig får du presentert vinen på en eksklusiv og enestående måte.

Se alle produktene
Vestfrost vinskap