Nyheter

Galileo Stripes
Galileo Stripes

Galileo-familien utvides med kraftige modeller

Utvidelsen av Galileo-familien skjer med tre svært spennende modeller; Galileo Slim, Galileo Linear og toppmodellen Galileo Stripes. Det er snakk om innovative modeller fra Faber som er resultatet av mer enn 60 års erfaring med ventilasjon. Med disse nye modellene har Faber investert mange ressurser og knowhow i å skape modeller med virkelig god ytelse og stilrene design, som alle passer perfekt inn i de skandinaviske hjemmene.

Spesifikasjoner som er verdt å merke seg, er for eksempel at Linear og Stripes begge flytter luften med hele 9,9 meter i sekundet. Toppmodellen Stripes kommer med sort matt glass og hvitt displaylys, og alle modellene har autoaspiration, keep warm og brofunksjon.

Galileo Stripes
Galileo Stripes
Galileo Linear
Galileo Linear
Galileo Slim
Galileo Slim
Galileo Linear
Galileo Linear
Modular + Shelf Module
Modular + Shelf Module

Modular + Shelf Module

Modular er en veggmontert ventilator med en god kraftig motor. Det er mulig å installere denne ventilatoren både for avtrekk til det fri, med avtrekk direkte ut bakover, eller for resirkulasjon. Modellen er samtidig et modulsystem som kan tilpasses med ekstra hyllemoduler, som kjøpes separat. Med denne muligheten kan du bygge opp et designelement som passer perfekt sammen med resten av kjøkkenets layout.

Ventilatorens lys kan dempes til halv styrke. Det er tilsvarende lys i hyllemodulene, og når systemet er satt opp styres alt samlet, via ventilatorens betjening.

Rammene er av metall og det tonede glass er et godt valg til de åpne hyllene, og uansett om du velger ventilatoren alene, eller med to, tre eller kanskje flere hyllemoduler, så passer systemet perfekt til den industrielle kjøkkenstil.

Modular + Shelf Module
Modular + Shelf Module
Pure Black
Pure Black
True Double Black
True Double Black

Nye skråstilte ventilatorer fra Faber

Disse nye skråstillete kjøkkenventilatorene fra Faber utmerker seg med svart bunnfilter som er vinklet slik at det suges fra alle sidene.

Det er tre typer av design som finnes i 80 cm, og modellen har et eksepsjonelt lydnivå – avhengig av modell ned til bare 56 dB på maksimal effekt, og et sug på 790 m3/t på intensivt nivå. Energiklasse er hhv. A+ og A, og kjøkkenventilatorene utmerker seg alle med å ha et riktig godt lys som sitter ut til sidene, og dermed fordeler lyset ut på hele platetoppen.

Som en ekstra fin detalj er stålfilteret ikke et separat filter, men et farget svart filter som går hele veien gjennom i ett stykke. Kjøkkenventilatoren leveres med kullfilter, men det er også mulighet for bakutvendt avtrekk, eller for å kjøpe en skorstein som ekstrautstyr.

True Black
True Black
True Double Black
True Double Black

Kjøkkenluksus innen rekkevidde

Gå ikke glipp av dette! Denne nye modellen med integrert kjøkkenventilator i platetoppen fortjener din oppmerksomhet.

Aero er en modell som vi selv har utviklet. Et meget konkurransedyktig produkt i EICO-kvalitet, og med massevis av fantastiske egenskaper.

For eksempel flytter kjøkkenventilatoren luften med hele 9,7 meter i sekundet, og platetoppen har blant annet fire store soner á 22 x 20 cm, dobbelt brufunksjon og «Stop-And-Go».

Aero
Lausanne
Lausanne

Solid kvartett av sentralventilasjonsvifter

Oppdag EICOs fire nye ventilatorer for sentralventilasjon, Bern og Luzern for veggmontering og Basel og Lausanne for diskret skapsintegrering.

Våre nye modeller til sentralventilasjon er fra Italia. Det er produkter med en utrolig flott finish, og de har alt hva som skal til i en modell for sentral ventilasjon. Blant annet er potensialfri kontakt integrert i produktet.

Det er versjoner med «simpel push botton», men tilsvarende også versjoner med touch control og fullelektronisk styring.

Modellen med fullelektronisk styring har timer-funksjon og en 24-timers funksjon (ren teknologi) hvor kjøkkenventilatoren kan innstilles til forsert ventilasjon i en gitt periode hver time – 24 timer i strekk, slik at man sikrer en ekstra god ventilasjon i boligen.

Luzern
Luzern
Bern
Bern
Basel
Basel