EICO - Totalleverandør til kjøkken og bad

 

EICO er leverandør av kjøkkenvifter, hvitevarer og andre produkter til kjøkken og bad, fra noen av verdens førende produsenter. Men vi er også mye mer enn det. Vi leverer markedets beste knowhow og service, og vi samarbeider utelukkende med de beste produsenter. Det betyr at du kan regne med at både kvalitet, materialer, design, holdbarhet og komfort alltid går opp i en høyere enhet. Vi kan til enhver tid guide deg til det helt riktige valg hvis du har bruk for hjelp.

Refine your choice

Du tilbringer en stor del av hverdagen i ditt kjøkken og på badet. Det er her du gjør deg klar til dagen – og det er her du avslutter den. Hos EICO ser vi våre produkter som mye mer enn praktiske foranstaltninger. For oss er de en essensiell del av din dagligdag, akkurat som de er avgjørende for uttrykket av det stedet du hører hjemme. Det gjelder alt fra vask og armatur i kjøkken og bad, til kjøkkenvifte, ovn og koketopp som skal fungere problemfritt og passe inn i din stil og oppfylle dine ønsker.

Det er derfor helt naturlig at vi stiller høye krav til kvalitet, funksjonalitet og design i de produkter vi forhandler. Du kan alltid forvente tekniske finesser, designløsninger og materialer ut over det vanlige når du bestiller bad- og kjøkkeninventar hos EICO.

At your service

Også på support og servicefronten er vi sterkere enn de fleste. Under hele forløpet fra valg av produkt er vi tilstede. Både før, under og etter. Det betyr nemlig mye for oss at vi kan gi deg en opplevelse utover det vanlige, og at vi lever opp til og kanskje kan overstige dine forventninger. Vi har sterke røtter i kjøkkenbransjen og mer enn 35 års erfaring – det betyr, at vi vet mer om emnet enn de fleste, og at vi til enhver tid kan guide deg til det helt riktige valg. Vi gir masse av innspirasjon til hvordan du kan bruke produktene som en del av innredningen, på en måte som du kanskje aldri hadde tenkt på før.

Opplever du problemer, feier vi deg ikke av med dårlige unnskyldninger. I stedet hjelper en av våre medarbeidere med å finne en løsning. Det, synes vi rimer med riktig god service!

Kontakt din nermeste forhandler

Vi selger ikke direkte til private, men vi har forhandlere i hele landet. Du kan se på de forskjellige produkter hvem som forhandler dem. Som ekstra service har vi en daglig hotline fra kl. 13:00 – 15:00 på +47 21 935 359, hvor vårt support-team sitter klart til å gi utdypende og veiledende svar på alle dine spørsmål om valg og bruk av Eico sine produkter.

Du er selvfølgelig alltid velkommen til å sende oss en mail på: salg@eico-as.no hvis du har bruk for hjelp. Så svarer vi så fort som mulig.