Beat i ny klesdrakt

Den populære wirehengte kjøkkenventilatoren Beat fra italienske Faber er kommet i «ny klesdrakt». EICO har tilføyet to nye versjoner av den elegante kjøkkenventilatoren til sortimentet.

Beat BK Gloss

Med i EICOs seneste kolleksjon finnes Beat også i en flott Glossy Black og en Stainless Steel-versjon – helt klar til å bli hengt opp i kjøkkenet ditt.

Det er ikke uten grunn at Beat er blitt et populært valg i de skandinaviske kjøkkenene. Den er nemlig et glimrende eksempel på at en kjøkkenventilator ikke trenger å være nøytral og bare blende inn i kjøkkenet. Kjøkkenventilatorer må gjerne gjøre mye vesen av seg – de må godt «shine» og gi rommet karakter. Her kan Faber altså noe – produsenten er nemlig flink til å ta et oppgjør med den tradisjonelle tankegangen og tolke produktene på en ny måte. Kjøkkenventilatorer trenger ikke bare å være svarte og hvite. Det har Faber tidligere bevist da Beat kom på markedet i en flott Dusty Blue-utgave.

- Beat er en moderne og stilren kjøkkenventilator som passer godt inn i de moderne, skandinaviske kjøkkenene. Kjøkkenventilatoren har et strømlinjet utseende, og bidrar i aller høyeste grad med en uformell eleganse som forsterkes av muligheten for flere trendy fargeversjoner – matt svart, matt hvit, matt mørkegrå og matt Dusty Blue, og nå også i en flott Glossy Black og en Stainless Steel-versjon. Beat gir et det «lille ekstra» og en personlig touch i kjøkkenet, og føyer seg inn i rekken av trendy kjøkkenventilatorer hvor produsenten er begynt å leke mer med fargepaletten enn vi hittil har sett, uttaler Niels Poulsen, CCO i EICO.

Effektiv og støysvak

Smart design og trendy farger er selvsagt ikke alt, og i Beat er det heller ikke spart på effektiviteten og på lekre, tekniske detaljer. Beat har nemlig en fremragende sugekapasitet som også inkluderer en såkalt «intensiv hastighet» på hele 720 m3/t. Hastigheten gjør motorene i stand til å kjøre med full effekt i seks minutter når det er behov for ekstra kraftig utsugning, og det er så absolutt en sjeldenhet for en design-kjøkkenventilator av denne kaliberen. To LED-lys sikrer i tillegg optimal belysning av platetoppen, og alt i alt oppnår Beat klasse A-energimerke som stadfester det lave og miljøvennlige forbruket.

Finn den Beat-kjøkkenventilatoren som passer til kjøkkendrømmene dine