Beat setter farge på kjøkkenventilatorene

En ny trend er i ferd med å snike seg inn i de skandinaviske kjøkken. Fargene har gjort sitt inntog, og flere tør å ta personlige valg og våge litt mer når det kommer til innredningen av kjøkkenet.

Beat

Til de fargerike kjøkkenene hører også en flott og personlig kjøkkenventilator til. Det er her at ventilatoren Beat, fra italienske Faber, kommer inn i bildet.

Det handler ikke om «kulørte lamper», men likevel litt i samme stil: kulørte kjøkkenventilatorer. For er det noe nordmenn har tatt til seg i løpet av de seneste årene, så er det at kjøkkenet gjerne må ha personlighet og farge. Og der hvor noen fremdeles setter pris på «hvite og svarte» kjøkken, er andre i ferd med å bevege seg over i en mer fargerik verden. Kjøkkenbransjen byr derfor hvert år på nye, mer fargerike versjoner, og kjøkkenventilatorbransjen følger altså opp.

Italienske Faber har hatt suksess med lanseringen av den nye kjøkkenventilatoren Beat. Og nettopp denne er et godt eksempel på en kjøkkenventilator som tar et oppgjør med at kjøkkenventilatorer skal være nøytrale, og bare svarte og hvite.

- Beat er en moderne og stilren kjøkkenventilator som passer godt inn i de moderne, skandinaviske kjøkken. Ventilatoren har et strømlinjet utseende, og bidrar i aller høyeste grad til uformell eleganse som forsterkes av muligheten for fire trendy fargeversjoner – matt sort, matt hvit, matt mørkegrå og matt pulverblå. Beat gir et personlig preg på kjøkkenet, og føyer seg inn i rekken av andre trendy kjøkkenventilatorer hvor produsentene har begynt å leke mer med fargepaletten enn vi hittil har sett, uttaler Niels Poulsen, CSO i EICO.

Andre kjøkkenventilatorer fra EICO hvor nye, spennende farger og alternative materialvalg er i fokus, er blant annet Chloé, Shining, Luna eller Sweet. Her byr ventilatorene på nye farger og materialer som blant annet kobber, elfenbein, jord-farget og aluminium.

Effektiv og støysvak

Smart design og trendy farger er selvsagt ikke alt, og i Beat er det heller ikke spart på effektiviteten og lekre, tekniske detaljer. Beat har nemlig en fremragende sugekapasitet som også inkluderer en såkalt «intensiv hastighet» på hele 720 m3/t. Hastigheten gjør motorene i stand til å kjøre med full effekt i seks minutter når det er behov for ekstra kraftig utsugning, og det er så absolutt en sjeldenhet for en designventilator av denne kaliberen. To LED-lys sikrer i tillegg optimal belysning av platetoppen, og alt i alt oppnår Beat klasse A-energimerke som stadfester det lave og miljøvennlige forbruket.

EICO har de siste 25 årene hatt distribusjonsansvaret for Faber som i dag er verdens neststørste kjøkkenventilatorprodusent – kun overgått av Elica som EICO også har distribusjonsansvar for på nordisk nivå.

Finn den Beat-kjøkkenventilatoren som passer til dine kjøkkendrømmer.