De fem kuleste fordelene ved å velge en gassplatetopp

Vi har samlet fem fordeler som du bør kjenne til dersom du overveier å kjøpe en gassplatetopp.

NikolaTesla Flame

En liten bonus ved NikolaTesla Flame er at den har integrert kjøkkenventilator – noe som gir deg enda flere muligheter når kjøkkenet skal innreddes.

# 1: Lynrask oppvarming 

Med gass skal du ikke vente på at platetoppen blir varm – da denne sørger for en imponerende kort oppvarmingstid. Derfor kan du også lynraskt komme i gang med tilberedningen av ditt måltid. Under matlagingen er det også enklere å styre det presise varmenivået – og du kan justere varmen uten ventetid. Etterfølgende kan du også la dine gryter og panner stå på platetoppen da gassplatetoppens bluss kjøler seg raskt ned igjen.

 

# 2: Når varmefordelingen fungerer optimalt

Er du bare litt opptatt av matlaging, vet du at det er deilig med en jevn varmefordeling når du skal tilberede lekre retter. Her kommer gassplatetoppen deg til hjelp. Gassplatetoppen – og flammene – sørger hele tiden for at varmen blir fordelt jevnt under dine gryter og panner. Derfor skal du aldri mer tenke på om maten blir stekt mer i den ene siden av pannen – men du kan slappe av – og nyte at maten blir tilberedt jevnt.

 

# 3: Flere tilkoblingsmuligheter  

Når du kjøper en gassplatetopp, skal du være oppmerksom på at det krever spesialtilslutning. Derfor skal du undersøke om det er mulig å få koblet til din nye gassplatetopp. Til NikolaTesla Flame medfølger dyser til naturgass og flaskegass. Dyser til naturgass er montert fra fabrikken.

 

# 4: Enkel rengjøring 

På NikolaTesla Flame er det heller ikke noe problem å gjøre den integrerte kjøkkenventilatoren ren. Fettfilteret og de keramiske resirkulasjonsfiltrene kan avmonteres fra toppen og uten besvær. Fettfilteret kan rengjøres i oppvaskmaskinen, og resirkulasjonsfilteret kan regenereres i ovnen. Eventuelt spilte væsker kan samles opp og tømmes ved hjelp av en avløpsventil. Det er med på å sikre en god hygiene i din matlaging og i ditt kjøkken.

 

#5 krever ikke spesielle gryter og utstyr

Når du velger en gassplatetopp skal du ikke bekymre deg om en ekstra regning fordi du skal ut og kjøpe helt nye gryter og panner før du kan komme i gang med matlagingen. Du setter bare din yndlingspanne på blusset og slår på gassen – og så er du klar til å utforske dine nye muligheter i kjøkkenet.

 

Er du blitt inspirert, og vil du gjerne se nærmere på NikolaTesla Flame? Få mer informasjon og finn nærmest forhandler her.