Den perfekte ventilatoren for New York-kjøkkenstilen

Modular er Fabers nyeste innovasjon, en veggmontert ventilator som ikke bare effektivt suger opp matos og damp fra matlaging, men også tilbyr fine muligheter for oppbevaringsplass.

Modular

Modellen er utformet som et fleksibelt modulsystem som kan tilpasses med ekstra hyllemoduler som kan kjøpes separat. Dette betyr at du kan kjøpe en, to eller flere hylleenheter og kombinere dem med ventilatoren. Med denne muligheten kan du skape et designelement som passer perfekt sammen med resten av kjøkkenets uttrykk.

Modular

Lysene i ventilatoren kan dimmes til halv styrke for å skape den perfekte stemningen. Det finnes tilsvarende lys i hyllemodulene, og når systemet er installert, styres alt lys samlet via ventilatorens betjening.

Modulars ramme konstruksjon er laget av metall med en elegant, matt svart finish, og det tonede glasset er ideelt for åpne hyller som kan bære opptil 15 kg. Dette gir deg muligheten til å ha dine favorittkrydder eller kjøkkenredskaper rett ved hånden eller dekorere med din egen unike stil. Uansett om du velger ventilatoren alene eller med to, tre eller kanskje flere hyllemoduler, passer systemet perfekt til den industrielle New York-kjøkkenstilen.

Modular

Ventilatoren er utstyrt med en kraftig motor som tilbyr en sugeeffekt på 620 m³/t på maks og 720 m³/t på intensiv og en behagelig lydnivå på kun 64 dB. Den er 'headsafe' med en dybde på kun 35 cm, noe som sikrer at du har god arbeidsplass i hodehøyde rundt

Modular kan installeres for uttrekk til det fri eller for resirkulasjon. Det er mulig å lede uttrekket direkte bakover, noe som tilbyr et rent og minimalistisk design uten en synlig skorstein.