Få en fleksibel installasjon med NikolaTesla Alpha

Med økende interesse for platetoppintegrerte kjøkkenventilatorer har vi hos EICO hentet hjem enda flere modeller til vårt sortiment.

NikolaTesla Alpha

På samme måte som det er tilfellet med kjøkkenventilatorer, så bestreber vi oss på alltid å ha et bredt produktutvalg. Vi vet nemlig godt, at når det gjelder innredning av kjøkkener, så er det mange ting som skal gå opp i en høyere enhet. Derfor skal det også være et skikkelig bra utvalg å velge utfra.

En av våre spennende nyheter er NikolaTesla Alpha fra italienske Elica. Modellen passer perfekt inn i langt størsteparten av de skandinaviske kjøkkenene, og det er garantert høy kvalitet, utsugning og induksjonsytelse.

Med NikolaTesla Alpha får du en lufthastighet på 5,1 m/s. Modellen har innbygget motor. NikolaTesla Alpha har et lydnivå på bare 43-61 dB(A), alt avhengig av om den kjører på minimum eller maksimum effekt.

Less is more 

NikolaTesla Alpah er et bra eksempel på hvordan kombinasjonen av den svarte glassoverflates minimale stil, forsterket av en aluminiums-bekledning med raffinerte detaljer, gjør produktet ytterst elegant – uten å gå på kompromiss med yteevnen. Balansen mellom lekkerhet, kraft, energieffektivitet og ikke minst sikkerhet er i topp.

Med den innovative Autocapture-funksjonen justerer NikolaTesla Alpha automatisk utsugningseffektiviteten ved å registrere de aktive kokesonene, og dermed innstille det best egnede røyk- og luftfangstnivået. 

Fleksibel installasjon 

Det kan fort bli til et puslespill når kjøkkeninnredningen skal gå opp. Derfor vet vi også hvor viktig det er med fleksible installasjoner. Det er faktisk en av de viktigste egenskapene ved NikolaTesla Alpha. Modellen er nemlig designet til enkelt å installeres i moduler på både 80 og 90 cm etter ønske. Den 78 cm brede overflaten passer problemfritt inn i ethvert kjøkkendesign.

Enkel hverdag

Den siste detaljen, som kanskje nok er den viktigste, når først NikolaTesla Alpha er installert i kjøkkenet – rengjøringen. Det skulle gjerne være en hjelpende hånd i en travel hverdag – og derfor er enkel rengjøring et must for langt de fleste. Takket være den fullstendig glatte overflaten, er rengjøring og vedlikehold superenkel og rask.

Finn nærmeste forhandler her.