05/31/2022

Hvilke kjøkkenventilatortyper kan jeg velge mellom?

Det finnes et utall av forskjellige kjøkkenventilatorløsninger, og med den helt riktige løsningen fra EICO kan du gjøre noe helt særlig for ditt kjøkken. Men hvilken type bør du velge?

NikolaTesla One

En kjøkkenventilator er vel bare en kjøkkenventilator? Slik er det kanskje mange som tenker. Men faktisk har du stor mulighet for å sette et helt spesielt preg på ditt kjøkken dersom du velger med omhu.

Den riktige kjøkkenventilatoren kan, i tillegg til den viktige funksjonen å sørge for ren og frisk luft i ditt hjem, løfte elegansen og designet i ditt kjøkken markant.

Flere hundre kjøkkenventilatorer

EICO tilbyr mer enn 600 forskjellige kjøkkenventilatorer, og dermed er det ikke tvil om at du også kan finne en ventilator som passer presis til ditt kjøkken samt dine behov og preferanser.

Overordnet skal du ta stilling til om du ønsker en integrert kjøkkenventilator (i eksempelvis tak eller bord), en veggmontert ventilator, en fritthengende eller en mindre kjøkkenventilator.

Integrerte kjøkkenventilatorer

Med en integrert kjøkkenventilator får du en diskré løsning som ikke stjeler fokus fra andre elementer i kjøkkenet. EICO tilbyr både integrerte kjøkkenventilatorer som er bygget inn i selve induksjonsplatetoppen, i et kjøkkenelement eller i taket. De platetoppintegrerte ventilatorene representerer en banebrytende og unik downdraft-teknologi som sørger for at em og os suges nedover i selve platetoppen.

Ta en titt på integrerte kjøkkenventilatorer

Veggmonterte kjøkkenventilatorer

En vegghengt ventilator er en perfekt løsning til deg som ønsker et kjøkken med et skarpt og markant uttrykk. Disse løsningene kommer hovedsakelig som vanlige vegghengte modeller eller som skråstillet ventilatorer. Begge typer representerer modeller som inngår som et spennende designelement som fanger øyet og gir kjøkkenet kant.

Få overblikk over veggmonterte kjøkkenventilatorer

Fritthengende kjøkkenventilator

En fritthengende kjøkkenventilator gir deg mulighet til å leke med kjøkkendesignet og tilføre et flott skulpturelt element til ditt kjøkken. De fritthengende ventilatorene kommer i to forskjellige typer. For det første kan du velge en wirehengt modell, noe som betyr at ventilatoren henger i tynne wiretråder. Det er også mulig å velge en modell hvor ventilatorene i sin helhet henger ned fra taket. Også det gir en ventilator-løsning som fungerer som et ekstra designmessig krydder til kjøkkenet.

Ta en titt på fritthengende kjøkkenventilator

Uttrekksventilatorer (små kjøkkenventilatorer)

Har du et mindre kjøkken med begrenset plass, har du behov for en plassvennlig løsning som ikke fyller hele rommet. Du kan i tillegg nøyes med en modell med en mindre kapasitet fordi mengden av os og damp er begrenset. Med en mindre kjøkkenventilator skaper du en løsning som ikke stjeler stor oppmerksomhet fra andre elementer i kjøkkenet.

Få overblikk over uttrekksventilatorer 

Uansett hvilken kjøkkenventilator-type du måtte velge, kan du trygt regne med at en ventilator fra EICO kombinerer design og funksjon i ditt kjøkken, slik at du oppnår en elegant og funksjonell løsning.

Se de mer enn 600 forskjellige kjøkkenventilatorløsningene fra EICO her