Hvordan fungerer en kjøkkenventilator som er integrert i platetoppen?

Er du på jakt etter en stilsikker og diskret kjøkkenventilatorløsning til ditt kjøkken, er en platetoppintegrert kjøkkenventilator kanskje den ideelle løsningen for deg.

NikolaTesla

Det er ikke tvil om at platetopper med ventilator er det nye svart – for markedet for disse kjøkkenventilatorløsningen vokser med lynets hastighet.

For det første representerer innbyggingsventilatorene en rekke løsninger som er meget diskré, noe som gir deg mulighet for å designe ditt kjøkken presis som du måtte ønske det. Dernest er disse nye og moderne ventilatorene både energiriktige og meget støysvake, og derfor står de ofte høyt på ønskelisten.

Innovative løsninger

EICO tilbyr en rekke platetopper med ventilator fra velkjente og velrenommerte merkevarer slik som Eico, Elica og Faber. Disse innovative løsningene gir fritt utsyn og riktig god plass i kjøkkenet.

Teknologien i platetoppintegrerte ventilatorer – fungerer ved at hastigheten eller trekket på luften i nedadgående retning er kraftigere enn den hastigheten hvormed luften vanligvis stiger opp. Dreier det som en vanlig vanndamp, er suget i eksempelvis NikolaTesla-modellene minimum fem ganger så kraftig som den vanlige oppdriftskraften.

Dersom du ikke har mulighet til å lage utblåsning til det fri, kan du velge en resirkulasjonsmodell og anvende et resirkulasjonsfilter til å rense luften. Her er det imidlertid viktig at frisklufttilførelsen er stengt under bruk.

Finn din platetopp med ventilator her »

Les vår kjøpeguide om platetopper med integrert ventilator her »