Kan kjøkkenventilatoren bli det nye designikonet i hjemmet?

Oppfatter du kjøkkenventilatoren som et stykke boliginnredning på lik linje med designerlamper og annet lekkert boliginteriør? Det burde du kanskje.

Interstellar

Takket være innovativt design og moderne teknologier er kjøkkenventilatoren mye mer enn bare en praktisk foranstaltning som følger tendenser i markedet. Det betyr blant annet at det finnes mange forskjellige design og typer av kjøkkenventilatorer. Derfor har EICO også markedets bredeste utvalg av kjøkkenventilatorer for nettopp å understøtte at det skal være noe for enhver smak og ethvert kjøkken.

Nøkkelen til det fullendte kjøkkenet

Kjøkkenventilatoren spiller en viktig rolle i å skape et lekkert kjøkken, og gjøre det til et personlig og velfungerende rom. Kjøkkenet som rom har endret «identitet» over tid. Hvor det før mest var et arbeidsområde, er det i dag også blitt et oppholdsrom. Det gjelder ikke bare for den nærmeste familien, men også når det er gjester. Kjøkkenet skal i dag fungere som et matverksted hvor små kulinariske kunstverker fremstilles på lik linje med hverdagens matpakker. Derfor er innredningen av kjøkkenet også blitt viktigere – og kjøkkenventilatorens utseende (og selvsagt funksjonalitet) er blitt viktigere i en hverdag som byr på mange fasetter.

Design-kjøkkenventilatorer – når kjøkkenet blir den nye stuen

Design-kjøkkenventilatorer er modeller som er spesielt designet til dels å følge kjøkkentrender, men også for å gi et ekstra blikkfang i kjøkkenet. Med en design-kjøkkenventilator får kjøkkenet en ekstra wow-faktor, og du har mulighet til å sette ditt helt personlige preg på kjøkkenets utseende. Hos EICO har vi en lang rekke flotte design-kjøkkenventilatorer fra italienske Elica og Faber som er med på å sette prikken over i-en når de siste detaljene i kjøkkenet skal på plass.

I vårt sortiment av design-kjøkkenventilatorer har vi blant annet de wirehengte modellene. Rent visuelt betyr det at selve kjøkkenventilatoren henger ned fra taket i tynne, diskré wires som gir et åpent og meget rent utseende i kjøkkenet. Faktisk er mange design-kjøkkenventilatorer så skulpturelle at de enkelt kan fungere som en vanlig lampe.

Nettopp det skulpturelle elementet er med på å understøtte den utviklingen som kjøkkenet har vært gjennom. I takt med at også hvitevarene blir smartere, blir det å oppholde seg i kjøkkenet naturlig, også når det ikke lages mat. Det stiller krav til innredningen, lyssettingen og ikke minst at alle elementer imøtekommer ulike estetiske behov. Derfor er det kun naturlig at kjøkkenventilatoren har fått et nytt utseende som komplementerer og fremhever designet i kjøkkenet og resten av huset. Kjøkkenventilatorens utseende er plutselig en viktig faktor på samme nivå som yteevnen.


Se vårt utvalg av wirehengte ventilatorer

EICO – erfaring og forståelse for kjøkkenventilatormarkedet

Med over 40 års erfaring på kjøkkenventilatormarkedet, har vi hos EICO sett litt av hvert når det gjelder kjøkkenventilatortrender. Vi vet også at det handler om de personlige valgene, og at det skal være forskjellige valgmuligheter til forskjellige mennesker – også når det gjelder kjøkkenventilatorer. Vi vet at kjøkkenventilatoren er et viktig innredningselement som skal oppfylle forskjellige kjøkkendesign – og arkitektoniske behov. Derfor har vi et bredt sortiment – og løsninger i alle prisklasser. Det gjelder både platetopper med integrerte kjøkkenventilatorer, integrerte ventilatorer (kjøkkenventilatorer til bord, tak og innbygging), fritthengende eller wirehengte kjøkkenventilatorer, vegghengte kjøkkenventilatorer (skråstilte eller hjørnemodeller) og uttrekksventilatorer.

Finn informasjon om de forskjellige kjøkkenventilator-typene på vår hjemmeside. Vi sitter også alltid klar ved telefonen til å guide deg dersom det oppstår spørsmål underveis i planleggingen.