Kjøkkenventilatoren: Som et kunststykke i ditt kjøkken

Den helt riktige kjøkkenventilatoren setter prikken over i’en, og fungerer som et skulpturelt element, og et vakkert kunststykke i ditt kjøkken.

Iris

En ventilator trenger ikke bare å være en funksjonell og praktisk innredning i ditt kjøkken. Den kan i tillegg fungere som et skulpturelt element som gir kjøkkenet kant og et ekstra designmessig krydder.

Kjøkkenventilator-skulptur

En av de veldig gode mulighetene for å skape ditt helt eget og unike kjøkkendesign, er en wirehengt kjøkkenventilator. De tynne og diskré wirene gir nemlig god mulighet til å leke med formene – og dermed skape et skulpturelt element som på majestetisk vis troner i ditt kjøkken.

En annen mulighet er å velge en av design-kjøkkenventilatorene fra EICO. Designventilatoren er for deg som setter pris på en unik og banebrytende kjøkkenventilator som du ikke akkurat finner i alle kjøkkener.

Selv om kjøkkenventilatorene har skruet opp for sjarmen, er det selvsagt ikke gått på kompromiss med kvaliteten, effektiviteten og de tekniske hensynene.

Mange skulpturelle løsninger

EICO er leveringsdyktig i intet mindre enn 36 wirehengte kjøkkenventilatorer med kullfilter fra både EICO-, Faber- og Elica-merkevaren. Alle er særdeles velrennomerte merkevarer fra produsenter som har lang erfaring med å skape innovative, vakre og funksjonelle utsugningsløsninger.

De mange løsningene fås i mange forskjellige modeller og utforminger. I tillegg kommer de i en lang rekke farger og materialer – så mon ikke det også finnes en modell til deg?

Se fritthengende design-ventilatorer fra EICO