NikolaTesla Flame: Prisvinnende gassplatetopp med integrert kjøkkenventilator

EICO, en av Skandinavias ledende distributører av hvitevare og markedsledende innen kjøkkenventilatorer, lanserer i 2022 den prisvinnende gassplatetoppen NikolaTesla Flame fra italienske Elica som en del av sortimentet.

NikolaTesla Flame
NT flame awards

Gassplatetoppen med integrert kjøkkenventilator var den første av sitt slag på markedet som kombinerte utsugning med gasstilberedningsmetoden.

Mange vil nok tro at bruken av gass til matlaging er et levn fra fortiden, men fordelene gjør at det fremdeles er interessant i 2022. Gassplatetoppen har nemlig den dagen i dag fremdeles en rekke fordeler som andre moderne kokeplatetopper ikke har.

Restaurantopplevelsen hjemme hos deg selv

NikolaTesla Flame er designet av italienske Fabrizio Crisà som med respekt for den tradisjonelle gassplatetoppens funksjonalitet og fordeler har kombinert det med vår tids innovative integrerte kjøkkenventilatorløsninger. Det betyr også at forbrukerne nå kan få litt luksus inn i hverdagen – og at matlagingen kan nå nye gastronomiske høyder i de private hjemmene. NikolaTesla Flame skiller seg ut fra mengden med det moderne og elegante støpejerndesignet.

Detaljene gjør hele forskjellen

Å finne den balansen hvor luft og ild kan jobbe sammen på best mulig vis – og selvsagt overholde alle sikkerhetsstandarder – var en av de helt store utfordringene da Elica skulle skape NikolaTesla Flame. Målet var å skape en løsning hvor gass og ventilasjon skulle fungere perfekt – og dermed erstatte den tradisjonelle kjøkkenventilatoren over en gasskomfyr. Den – for gassplatetoppens – nye kjøkkenventilatoren med det nedadgående suget er plassert sentralt i platetoppen. Sugevenen er så kraftig at luften flyttes med hele 5,1 meter per sekund. Det betyr at damp og os fra matlagingen med en gang dras ned i utsugningen. Alt dette – selvsagt – uten at det får innvirkning på yteevnen av gassflammen.

Fortiden møter fremtiden

NikolaTesla Flame har frem til nå mottatt intet mindre enn ni priser i Europa siden lanseringen, blant annet «Best av best for innovativt interiør» ved Iconic Awards 2021.

Med NikolaTesla Flame har Elica brakt det beste fra fortiden inn i fremtiden – og sørget for at funksjonaliteten er blitt enda bedre. Nå er det ingen unnskyldning for ikke å få det optimale ut av matlagingen.

Opplev NikolaTesla Flame hos en forhandler nær deg.