Platetoppintegrerte kjøkkenventilatorer vil vinne enda mer frem

Det er ikke lenger et spørsmål om hvorvidt platetoppintegrerte kjøkkenventilatorer – aspiration hobs, hood in hob – kjært barn har mange navn – vinner innpass hos forbrukerne. Platetoppintegrerte kjøkkenventilatorer er blitt det nye svart, og noe som forbrukerne etterspør i stor stil. Denne tendensen vil bare utvikle seg enda mer i 2024.

Phantom Shift

Hvor det før handlet om å være «first mover» med platetoppintegrerte kjøkkenventilatorer, så handler 2024 om å skille seg ut i et voksende marked. Det gjør EICOs Phantom-serie som ikke bare skiller seg ut på eleganse og estetikk, men i særdeleshet også i forhold til teknologi og kunnskap. Det er dansk design med fokus på kvalitet, yteevne og funksjonelt design.

Phantom Shift tar førertrøyen

«Med Phantom Shift legger vi oss i førertrøyen med et gjennomtenkt produkt som slår konkurrentene på flere parametere. Med Phantom Shift får kundene markedets høyeste lufthastighet på 7,0 m/s med onboard-motor. Phantom Shift har en god brukerflate med markedets laveste lydnivå på 58dB(A) på høyeste normal effekt. Phantom Shift er selvsagt også laget i et tidløst design som vil forskjønne de skandinaviske kjøkkenene i årene fremover», forteller Niels Poulsen, CSO i EICO.

Dansk design med topptunede spesifikasjoner og lekre detaljer

«Ser vi på Phantom-serien – herunder Phantom Shift – består den av en platetopp-teknologi fra tyske EGO, og en motor fra tyske ebmpapst. Ebmpapst leverer blant annet high-end motorer til andre kjente kvalitets-merkevarer i markedet. Det samme gjør seg gjeldende for EGO som står bak elektronikken i platetoppdelen. Med andre ord: Vi har valgt det beste av det beste når det gjelder tysk kvalitet og knowhow – noe som også gir Phantom-serien en høy driftssikkerhet. Det flotte svarte glasset er produsert i Frankrike. Her har kvaliteten igjen vært i høysetet, og vi har igjen samarbeidet med en produsent som også leverer atskillige andre kvalitets-merkevarer i markedet. Vi snakker her om produkter som alle er produsert i Vest-Europa av markedsledende produsenter innen bransjen», uttaler Niels Poulsen.

De små detaljene teller 

Man kunne godt fristes til å tro, at når det har vært så mye fokus på yteevne og lydnivå, så er det ikke gjort så mye ut av detaljene. Men her viser EICO overskudd til også å tilføye de små detaljene som gjør hverdagen litt mer lekker. Det er tilføyet hvitt displaylys i motsetning til det røde lyset som mange kanskje kjenner fra liknende produkter i markedet. Det hvite displaylyset gir et stilrent og lekkert uttrykk som dermed matcher lyset i ovnens display.

Flerfunksjonsprodukter er kommet for å bli

«En av de tingene vi har sett på messer her på vårparten – og som forbrukerne vil komme til å se mye mer til de kommende årene – er produkter som gjør hverdagen smartere og enklere for oss alle – og gjerne med flere funksjoner samlet i ett produkt. Det er Phantom Shift et godt eksempel på», sier Niels Poulsen.

Less is more - fokus på rene linjer

Med over to år i pandemiens tegn har hverdagens prioriteter vært under lupen hos mange. Disse tankebanene har også hatt betydning for hvordan designere ser fremtiden.

«Vi kommer til å se avdempede nyanser, og et tydelig formspråk skalert ned til bare det nødvendige – hvor designet vil være kjennetegnet ved rene linjer og simple former. Det vil forbrukerne komme til å se mer av i 2024», avslutter Nils Poulsen.

EICO har markedets bredeste utvalg når det dreier seg om platetoppintegrerte kjøkkenventilatorer. I tillegg til vår Phantom-serie har vi mange NikolaTesla-modeller fra Elica og Galileo-modeller fra Faber i sortimentet.

Se hele vår Phantom-serie her.