Q-BIC – Den personlige kjøkkenventilatoren

EICO gleder seg over å kunne introdusere Q-BIC til forhandlere og forbrukere.

Q-BIC

Med Q-BIC-kjøkkenventilatoren får du ikke en hvilken som helst kjøkkenventilator. Den veggmonterte kjøkkenviften med intern motor gir helt nye muligheter for personlig innredning i kjøkkenet.

Q-BIC – tre i én

Kjøkkenet er for mange samlingspunktet i en travel hverdag. Det gjelder både dersom du bor i bofellesskap, bor alene eller sammen som familie. Det er ofte i kjøkkenet at man skaper kosen. Og nettopp denne skal også være synlig i innredningen av kjøkkenet. Derfor er vi veldig fornøyde med å kunne introdusere den unike Q-BIC-kjøkkenventilatoren fra EICO. Ventilatoren, hvor du får tre i én – nemlig et vakkert møbel, en hylle og selvsagt en kjøkkenventilator.

«Med Q-BIC i vårt sortiment har vi hos EICO tilføyet en unik kjøkkenventilator som med sitt annerledes design vil være med på å skape det personlige kjøkkenet ute hos forbrukerne. Q-BIC er ikke bare en kjøkkenventilator, men også en hylle og et møbel i rommet. Q-BIC er et meget gjennomført produkt med svarte, tonede glasshyller og svart filter. Med en dybde på 40 centimeter er det rikelig med plass til å lage mat foran kjøkkenventilatoren», forteller Niels Poulsen, salgsdirektør i EICO.

Dobbelt luftuttak – flere muligheter

Den antrasittfargede ventilatoren er utformet i lakkert stål og mørkt glass. I tillegg har den dobbelt luftuttak, noe som betyr at den er utstyrt med en 90° vendbar motor som gjør det mulig å plassere luftuttaket enten i toppen eller på baksiden av kjøkkenventilatoren. Ved bruk av bakut-vendt avtrekk unngås montering av skorstein på kjøkkenventilatoren – noe som skaper et mer vakkert design.

Den lille ekstra detaljen

Som en ekstra detalj er kjøkkenventilatoren utstyrt med hyller på begge sider. Det betyr at det er god mulighet for personlig oppbevaring. Om det skal være krydderurter, blomster, salt- og pepperkvern eller noe helt fjerde – det er helt opp til deg.

Les mer om Q-BIC her