Thin P – den perfekte kjøkkenventilatoren til de skandinaviske kjøkkenene

Med Thin P får du en kraftfull veggmontert kjøkkenventilator i et vakkert og tidløst design. Thin P er en stilfull ventilator som vil gjøre seg godt i de skandinaviske kjøkkenene.

Thin P

Thin P, fra italienske Elica, er en veggmontert ventilator med intern motor, og som med sitt eksklusive utseende med den flotte glasseffekten på fronten vil pynte i ethvert kjøkken. Men kanskje enda viktigere: Thin P er ekstrem støysvak. Betjeningen av kjøkkenventilatoren skjer via betjeningspanelet som er integrert i kjøkkenventilatorens front i rustfritt stål.

Innovativt design – som gjør seg bemerket

Det blir lagt merke til Elicas innovative design rundt om i verden. Elica er mester i å retolke de tradisjonelle kjøkkenventilatorene til elegante, moderne og funksjonelle designobjekter. En fryd for øyet og ethvert kjøkken.

Italienske tradisjoner for godt håndverk kombinert med sans for innovativt design, gjør Elica-kjøkkenventilatorer til noe helt særlig. Det har også medført at Elica i dag er verdens største produsent av kjøkkenventilatorer. EICO er merkevaredistributør av Elica på nordisk nivå – altså i hele Norge, Danmark, Sverige og Finland.

Thin P kommer i to forskjellige størrelser: en i størrelse 60 cm og en i 90 cm. 

Se de forskjellige Thin-modellene her: