Vegghengt kjøkkenventilator som matcher den skandinaviske stilen

Det er ikke noe bedre enn når duften av lekker mat sprer seg i kjøkkenet. Samtidig er det ikke noe verre enn hvis duften blir hengende i hjemmet flere dager etter. Derfor er det viktig å velge den rette kjøkkenventilatoren som kan hjelpe deg av med matosen igjen. Det finnes mange forskjellige modeller, men en favoritt hos mange er den vegghengte ventilatoren.

Chloe

Det er flere grunner til at du skal velge den vegghengte kjøkkenventilator-modellen. Dels er den med på å gi ditt kjøkken karakter – og samtidig er mulighetene for form og størrelse mange.

I EICOs sortiment har vi mange forskjellige vegghengte kjøkkenventilatorer – en populær modell er eksempelvis Chloé som med et skarpt og markant uttrykk gjør seg godt i en moderne skandinavisk innredning hvor det er tenkt på detaljen.

Hvorfor velge en vegghengt kjøkkenventilator?

En vegghengt ventilator monteres, som navnet sier, på veggen. Den er derfor ideell dersom din kokeseksjon er plassert nær veggen. Du skal velge en vegghengte kjøkkenventilator dersom du gjerne vil ha fokus på funksjon – sugeevne – og samtidig ha en flott installasjon i ditt kjøkken.

Den vegghengte Chloé har innbygget motor, og har mulighet for bakutvendt avtrekk, så hvis du har mulighet til å føre avtrekket ut gjennom veggen, får du et mye enklere uttrykk ved å montere kjøkkenventilatoren uten synlig skorstein. Chloé kommer i mange flotte farger, eksempelvis Dark Grey matt, Country Grey Matt, Old Metal, Copper, Brass, Cast Iron. Ved å velge en vegghengt Chloé, får du bedre utsyn over din kokeseksjon. Du får enda mer arbeidsrom foran ventilatoren på grunn av dens skråstilte design, og i dette tilfellet er den lille dybden på bare 35 centimeter. Det gjør hverdagen mye enklere, og du unngår buler i pannen fordi du har slått hodet inn i en skarp kant på kjøkkenventilatoren.

Smarte features

Chloé har en kapasitet på 700 m3/t, den har fire hastighetstrinn (inklusive intensivt trinn) og LED-lys. Chloé har soft touch control-betjeningspanel. Kjøkkenventilatoren er med kantsug som gjør at det dannes en luftstrøm rundt platetoppen som er med på å isolere matosen slik at den ikke sprer seg ut i hele kjøkkenet. Luften suges støysvakt gjennom smale riller i det dekorative panelet, så det ikke er noe som påvirker designet av kjøkkenventilatoren. Chloé kan leveres med skorstein i farge som matcher kjøkkenventilatoren – for å fullende det flotte utrykket. Ventilatoren kan betjenes med en fjernbetjening som skal kjøpes separat.

Se vårt utvalg av Chloé kjøkkenventilatorer her: