Eico 80 Fusion IQWF Link - Den ideelle induksjonsplatetoppen til hjemme-kokken

Med det riktige utstyret kan matlagingen enkelt gjøres til en lek. De nyeste platetoppene kan mye mer enn bare å varme opp maten din.

Eico 80 Fusion

Ta eksempelvis vår induksjonsplatetopp Eico 80 IQWF – Link – som ikke bare er en hvilken som helst induksjonsplatetopp. Den er intelligent, og så har den lekre designmessige detaljer som faset-slipt kant foran og rett kant på sidene og baktil. Den leveres i den flotte «total black glas»-utgaven med hvitt displaylys. Samtidig har den en deilig stor, rund kokesone på 26 centimeter. Den vil helt sikkert pynte i kjøkkenet, og gjøre hverdagen til en fest.

Smarte features på en Eico 80 Fusion IQWF - Link modell

Gryteregistrering og størrelsestilpasning:

Denne platetoppen er utstyrt med et interaktivt betjeningssystem som gjør det enkelt og komfortabelt å betjene platetoppen. Etter å ha slått på platetoppen og satt gryter eller panner på den, vil betjeningssystemet automatisk registrere dette. Alle kokesonene med induksjon har automatisk størrelsestilpasning. Sonene tilpasses automatisk ved at gryten/pannens størrelse avleses, og induksjon vil varme opp i overensstemmelse med den størrelsen som er avlest.

Link-funksjon:

Eicolink er et integrert kombinasjonssystem med trådløs forbindelse mellom platetopp og kjøkkenventilator. Systemet fungerer som en fjernbetjening i platetoppen som kan betjene de ventilatorene som er forsynt med Eicolink-logoen. Kjøkkenventilator og kokeseksjon kan også monteres enkeltstående, og vil da fungere som normale enheter. Det er alltid mulig å betjene kjøkkenventilatoren manuelt.

Bro-funksjon:

Med bro-funksjon på induksjonsseksjonene er det mulig å aktivere og betjene to kokeseksjoner på samme tid. Det gir bedre plass til store gryter og panner. Et must for den som elsker å lage hjemmelaget mat.

Power boost-funksjon:

På induksjonskokeseksjoner kan temperaturen på en bestemt kokesone heves ved å slå på booster-funksjonen slik at kokesonen varmes opp raskere.

Stop & Go-funksjonen:

Funksjonen gjør det mer sikkert å lage mat. Når du får uventet besøk, er alt som skal til en lett berøring på STOP-AND-GO-funksjonen, og alle de aktiverte kokesonene slås av. Når du kommer tilbake til kjøkkenet, skal du bare røre samme knappen igjen, og alle kokesonene slås på ved den tidligere valgte innstillingen.

Keep warm-funksjon:

Med denne funksjonen har du mulighet for hurtigvalg av tre forut innstilte temperaturtrinn. Ved aktivering kan sonen innstilles på en av de tre mulige temperaturene. Om lag Ca. 42°C er smeltepunkt – ideelt til eksempelvis smelting av sjokolade. Ca. 70°C er temperaturen som er god når du ønsker å holde ferdigtilberedt mat varm i lengre tid. Ca. 94°C er temperaturen som ligger rett under kokepunktet, og dermed kan tilberede eksempelvis pasta og unngå overkoking.

Les mer om Eico 80 Fusion IQWF-Link, og finn din nærmeste forhandler her.