Syv oppvaskmaskin-funksjoner som gir deg en bedre hverdag (og oppvask)

For oss er det viktig å gi forbrukerne den best mulige oppvasken og en bedre brukeropplevelse. Derfor er våre oppvaskmaskiner fra Vestfrost også nøye utvalgt.

Vestfrost

Vi vet godt at oppvaskmaskinen er en essensiell del av det å få hverdagen til å henge sammen. Men derfor kan man godt tilføye litt ekstra funksjoner som gjør det hele litt enklere. Det synes vi at din hverdag fortjener.

De syv smarte funksjonene

Vær oppmerksom på at ikke alle våre Vestfrost-modeller har alle syv funksjoner.

 1. Fleksibel oppvaskkurv
  Med Multiflex-kurver fra Vestfrost kan du bedre få plass til den største oppvasken. På flere modeller er det mulig å justere høyden på den øverste oppvaskkurven, slik at du kan fylle oppvaskmaskinen presis som du ønsker. Det er også mulig å legge tallerkenrekker ned enkeltvis, slik at det eksempelvis kan bli bedre plass til større gryter eller skåler.
 2. Enkel betjening
  Betjeningspanelet på våre Vestfrost-oppvaskmaskiner kunne nesten ikke vært enklere. Det krever bare to trinn å sette maskinen i gang. Velg program på betjeningspanelet, og trykk på start – så er du allerede i gang.
 3. Autodoor
  Vestfrost oppvaskmaskiner, som er utstyrt med Autodoor, vil ved programmets avslutning åpne døren for et bedre tørkeresultat. Det smarte ved denne funksjonen er at den også er energibesparende da maskinen bruker en lavere temperatur.
 4. Mini-program
  Dette programmet skal du vite om. Det er superraskt og effektivt – og den perfekte løsningen når det skal gå raskt. Mini-program er perfekt hvis tallerkener, som er blitt brukt til forretten, skal ha en tur i oppvaskmaskinen, slik at de igjen kan være rene til desserten.
 5. Delbar bestikkbakke
  Det er enkelt og raskt å fjerne halvparten av bestikkbakken øverst i maskinen. Ved å dele bestikkbakken, får du dermed plass til eksempelvis vinglass som fyller litt mye i høyden. Det er fleksibilitet som kan noe.
 6. PureBeam
  PureBeam er en ekstra komponent som er plassert synlig ved oppvaskmiddelskuffen. Den sender ut UV-A-lys og ioner som eliminerer bakterier og mulige dårlige lukter som er igjen etter avsluttet oppvask.
 7. Utskutt start
  Ved å aktivere utskutt startfunksjon kan man enkelt utskyte oppvasken slik at den eksempelvis starter sist på dagen, og er ren når man kommer hjem fra jobben.

Sjekk våre Vestfrost-modeller – vi har et bredt sortiment av oppvaskmaskiner, og det er helt sikkert også en som passer til dine behov.