04/14/2023

Det lille og smarte vinskapet - WFG24

Hos EICO får du tilgang på en unik og særdeles lekker portefølje av kvalitets-vinskap fra velrennomerte Vestfrost. Vi har vinskap i mange forskjellige størrelser, så uansett om du har et lille eller stort kjøkken, så er det et som matcher dine behov.

WFG24 Vestfrost

Aldri har det vært så enkelt å tilføre ditt kjøkken det «lille ekstra» - og en følelse av hverdagsluksus. Det gjør du med et unikt og lekkert vinskap fra Vestfrost som har 25 års erfaring med design, utvikling og produksjon av kvalitets-vinskap i Danmark.

«Antallet av pasjonerte vinentusiaster er vokst de seneste 25 årene, og det har bidratt til at etterspørselen etter vinskap er vokst markant. Det er ikke lenger bare samlere av dyr årgangsvin som finner gleden i å oppbevare vinen optimalt, men også «menigmann» som setter pris på gode dråper i glasset og litt hverdagsluksus», forteller Niels Poulsen, salgsdirektør i EICO.

Hvorfor kjøpe et vinskap?

I tillegg til lekkerhetsfaktoren i å ha en vinskap stående, er det en lang rekke positive effekter ved å oppbevare vinen i et vinskap. Du oppnår nemlig et enda bedre miljø for vinflaskene enn i en vinkjeller da vinskapet beskytter vinen mot både temperatursvingninger, rystelser, UV-stråling og smakspåvirkning fra andre ting.

Fire grunner til å kjøpe et vinskap

  1. Vin er et levende produkt som utvikler seg over tid. Derfor er det ikke uvesentlig under hvilke omstendigheter din vin får mulighet til å utvikle seg. Med et vinskap sikrer du deg at vinen modnes korrekt.
  2. Med et vinskap gjør du det enkelt for deg selv å oppbevare vinen korrekt.
  3. Ved å oppbevare vinen korrekt, forbedrer du også holdbarheten på vinen din.
  4. Du vil alltid ha serveringsklar vin – også dersom det kommer uventede gjester.

WFG24 vinskap – lite og smart

Som tidligere beskrevet, så kan det saktens være plass til et vinskap i et lite kjøkken. WFG24 er et mindre vinskap som har plass til 24 flasker. Det bygges inn i et kjøkkenskap, og så er du klar til å servere deilig vin. WFG24 er et to-sones-vinskap, noe som betyr at vinskapet er oppdelt i to avdelinger atskilt av en romdeler. To soner finnes overveiende i mindre skap. Skapene kan brukes som kombinerte oppbevarings- og serveringsskap.

Se nærmere på WFG24 her